Selvitä minkä verran yhteiskäyttöauto taloyhtiössänne maksaisi sinulle

Yhteiskäyttöauto taloyhtiön pihassa on ekologinen ja kätevä ratkaisu asukkaiden päivittäisiin liikkumisen tarpeisiin. Omaa autoa ei tarvita, kun liikkuminen voidaan hoitaa yhteisellä autolla. Täytä kysely ja katso minkä verran yhteiskäyttöauto taloyhtiössänne maksaisi sinulle.

Selvitä minkä verran yhteiskäyttöauto taloyhtiössänne maksaisi sinulle

Täytä tiedot alla olevalle lomakkeelle, niin saat sähköpostiisi tiedon yhteiskäyttöauton hinnasta.

Valitettavasti emme pysyt laskemaan tarkkaa hintaa, mikäli emme tiedä automallia tai asuntojen määrää. Jätäthän kuitenkin yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä ja hoidamme asian eteenpäin.

Yhteystietosi

Miten yhteiskäyttöauto toimii?

Omagolla voit nauttia auton tuomasta vapaudesta ilman auton omistamiseen liittyviä huolia. Voit varata autoja ja ottaa niitä käyttöön helppokäyttöisellä Omago-sovelluksella. Palvelun avulla saat vuokrattua autoja helposti ja nopeasti myös lyhyempiin varauksiin. Auton vuokraus onnistuu myös pidemmille ajoille vuorokausihinnoilla.

Mitä yhteiskäyttöauton käyttö maksaa?

Taloyhtiöauton kuukausihinta sisältää auton juoksevat kustannukset, kuten polttoaineet, renkaanvaihdot, puhtaanapidon, vakuutukset, verot sekä muut autoiluun liittyvät kulut ja huolenpidon. Taloyhtiön asukkaat maksavat auton käytöstä selkeä tuntiperusteista hintaa.

Selvitä minkä verran yhteiskäyttöauto taloyhtiössänne maksaisi sinulle