Meistä

Omago on yhteiskäyttöauto-operaattori, joka tarjoaa yhteiskäyttöautoja taloyhtiöiden asukkaille, yritysten ja kaupunkien työntekijöille sekä pääkaupunkiseudun asukkaille.

Mitä on Omago?

Nykyaikana vaivattomuus ja helppous korostuvat ihmisten valinnoissa eikä perinteinen omistamisen kulttuuri enää näyttele samaa roolia kuin se on näytellyt vuosikymmenien ajan. Tarjoamme ekologisen ja helpon vaihtoehdon auton omistamiselle, jotta voit nauttia autoilun tuomasta vapaudesta ilman auton omistamiseen liittyviä huolia.

Kun auton omistaa itse, se seisoo parkkipaikalla pudottamassa arvoaan tyypillisesti n. 95% vuorokaudesta. Omago yhteiskäyttöautot kaupungeilla, yrityksissä ja taloyhtiöissä yleistyy kovaa vauhtia ja voit huomata niitä jo ympäri Suomen.

Tarjoamme vaihtoehdon omistamiselle, jotta voit keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin.

-Joel Virpi, toimitusjohtaja Omago Oy

Omagon historia

Yhtiö perustetaan.

12/2017

2018

Tuotekehitystä, pilotointia erilaisilla asiakkailla.

Päätös aktiivisen myynnin aloittamisesta vuokrataloyhtiöille ja rakennusliikkeille. Ensimmäinen työntekijä rekrytoidaan. Autoja yhteensä 5 kappaletta.

01/2019

12/2019

Autoja yhteensä 24 kappaletta, lähes kaikki taloyhtiöissä. Liikevaihto 82keur

Alueauto -konsepti starttaa Helsingissä. Taloyhtiöihin autoja toimitetaan tasaisesti.

04/2020

12/2020

Autoja 100kpl ympäri Suomen. Liikevaihto 450keur. Vakituisia työntekijöitä 4 henkilöä.

Alueauto laajenee Espooseen, Vantaalle, Tampereelle ja Jyväskylään. Autojen määrä lokakuussa 160 autoa. Liikevaihtoennuste 2021 1,2meur. Vakituisia työntekijöitä 7 henkilöä.

2021

Arvot, visio ja missio

Asiakkaitamme