Omago ympäri Suomea

Omagolla voit nauttia auton tuomasta vapaudesta ilman auton omistamiseen liittyviä huolia. Voit varata autoja ja ottaa niitä käyttöön puhelimellasi. Alueautoja löytyy tällä hetkellä Helsingistä, Espoosta ja Tampereelta. Samalla jäsenyydellä saat käyttöön kaikki Suomen Alueautot. Tutustu tarkemmin kunkin paikkakunnan tarjontaan.

Mikä on Omago?

Omago on helppo ja huoleton liikkumismuoto. Yrityksemme tarjoaa yhteiskäyttöautopalvelua erilaisille käyttäjäryhmille, kuten taloyhtiöihin, toimistohotelleihin ja kaupunkien asukkaille. Yhteiskäyttöauto on siis tietyn käyttäjäryhmän yhteisessä käytössä oleva henkilöauto, jota käyttäjät voivat vuokrata käyttöön perustuvalla hinnoittelulla.

Miksi yhteiskäyttöauto?

Yhteiskäyttöauto on tietyn käyttäjäryhmän yhteisessä käytössä oleva henkilöauto. Se mahdollistaa omasta autosta tai auton hankinnasta luopumisen satunnaisesti tai vähän autoa tarvitseville. Käyttäjille palvelu antaa autoilun vapauden ilman huolta itse omistamisesta.

Miten palvelu toimii?

Palvelu toimii helppokäyttöisellä sovelluksella, jonka voi ladata omasta sovelluskaupasta. Käyttäjä rekisteröityy sovellukseen ja voi tämän jälkeen varauskalenterin avulla vuokrata haluamansa auton haluamalleen ajankohdalle. Varauksen aikana auton ovet avataan ja lukitaan sovelluksen kautta.

Mitä palvelu kattaa?

Omago toimii täyden palvelun operaattorina eli hoidamme kaikki auton hallinointiin liittyvät asiat. Hinnat sisältävät muun muassa polttoaineet, vakuutukset, verot ja huollot. Käyttäjien tukena on ympärivuorokautinen asiakaspalvelu. Lisäksi jokaisella Omagon autolla on oma nimetty automestari, joten Omagon käyttäjänä sinulla on aina käytössä huolletut ja puhtaat autot.

Alla olevasta listasta voit etsiä, mistä kaikkialta Omagon yhteiskäyttöautoja löytyy, ja onko näissä kaupungeissa Alueautoja vai Taloyhtiöautoja.