Kokemuksia Omagosta

Käyttäjien kokemuksia Omagon yhteiskäyttöautopalvelun käytöstä.

Käyttäjien kokemuksia Omagon palvelusta

Omago on erittäin varteenotettava vaihtoehto perinteisille vuokraamoille satunnaiseen auton tarpeeseen. Käyttö on vaivatonta ja hinta hyvin kilpailukykyinen, varsinkin jos tarve on max. vuorokauden luokkaa.
Antti, Tampere
Erinomainen palvelu vähän autoilevalle! Oma tarve kasvoi kuitenkin sen verran, että oman auton hankinta oli järkevämpää. Suosittelen ja olen suositellutkin teitä monille tutuille, jotka eivät aja paljoa mutta tarvitsevat autoa ajoittain.
Aleksi, Viikki
Haluan vielä erikseen kiittää teitä hyvästä palvelustanne. Aina on saanut apua päivystysnumerosta, jos sitä on tarvinnut. Näin ei ole ollut omalla kohdallani muiden palveluntarjoajien kanssa, joten olen tosi iloinen, että käytän teidän palveluanne.
Saara, Vallila
Alueauto on tosi kätevä tapa liikkua. Kantakaupungin alueella oma auto ei ole järkevä ratkaisu. Alueauton olen aina tarvitessani saanut käyttöön helposti, ja kustannukset pysyvät kohtuullisina.
Maria, Kalasatama
Loistava konsepti, auton olen saanut aina, kun olen tarvinnut. Autot myös hyväkuntoisia ja siistejä.
Päivi, Kruunuhaka
Palvelu on aivan ihana. Olen täysin tykästynyt siihen. Teillä on hyvin mietitty konsepti ja hirveän kätevä varausjärjestelmä. Erittäin kiva juttu tämä Omago Alueauto!
Lea, Vallila
Just oikea palvelu mulle. Tarvitsen autoa pari kertaa kuukaudessa. Sopii minulle täydellisesti, kun täällä keskusta alueella asun.
Akseli, Alppiharju
Olen tykännyt palvelusta. Auton saatavuus on ollut hyvä ja Parasta palvelussa on sen helppous.
Mika, Kallio

Kokemuksia Taloyhtiöautosta


Erinomainen auto, konsepti ja satsaus modernilta taloyhtiöltä. Myös asiakaspalvelu toimii kokemukseni mukaan nopeasti ja on todella ystävällinen. Kiitos panoksesta yhteiskäyttöautoilun puolesta!
Taina, Jyväskylä
Parasta on kokonaisuus. Auto on 15 metrin päässä ulko-ovesta niin otan puhelimen käteen ja pari kertaa näpyttelen niin alle 10 sekunnissa voin lähteä ajamaan autolla.
Jami, Turku
Mietin jo kerran kerrostalosta pois muuttamista rivitaloon, mutta koska en omaa autoa omista, en raaskinut muuttaa, sillä samalla olisin menettänyt mahdollisuuden käyttää Omago -autoa.
Kaisa, Jyväskylä

Päättäjien kokemuksia Taloyhtiöautosta

As oy GoldenEye:n kokemuksia Omagon taloyhtiöautosta

As oy GoldenEye on lokakuussa 2020 Helsingin Jätkäsaareen valmistunut taloyhtiö, josta löytyy yhteensä 81 asuntoa. Taloyhtiöstä löytyy lähes kaikki, mitä asukas voi vain toivoa. Asumisen helppoutta lisää vielä kaksi Omagon yhteiskäyttöautoa, joita kaikki asukkaat…