|

Suuri Pohjoismainen kiinteistöalan toimija Newsec valitsi Omagon yhteiskäyttöautot työajoja varten

Newsec on suuri pohjoismainen kiinteistöalan toimija, joka on perustettu Ruotsissa vuonna 1994. Suomeen Newsec laajentui ostamalla Tallberg Toimitilajohto Oy:n vuonna 2005. Newsecillä on tällä hetkellä yhteensä jo yli 2500 työntekijää.

Mitä Newsec tekee?

Newsec hallinnoi vuokra-asuntoja, konsultoi suurissa kiinteistökaupoissa ja tekee erilaisia kiinteistöjen arviointeja.

Lisäksi Newsecin Property Asset Management -asiantuntijat tarjoavat asiakkailleen kiinteistöjen taloushallintaa, sekä kiinteistöjen ja kiinteistövarallisuuden johtamisen palveluita.

Aikaisemmin leasing-autot yrityksen käytössä

Newsecin työntekijöillä on ollut aikaisemmin useampi oma leasing-auto yrityksen pysäköintihallissa, joita työntekijät ovat käyttäneet työajoihin. Leasing-autojen määrä on saatu vähennettyä ainoastaan yhteen autoon ja aiempien leasing-autojen tarvetta on korvattu Omago business -palvelun käyttöönotolla.

Ketkä Newsecillä autoja käyttävät?

Newsecillä Omagon autoja käyttivät aikaisemmin kiinteistömanagerit kohdekäynneillään, mutta nyttemmin Omago autojen käyttömahdollisuus on haluttu laajentaa koko henkilöstölle.

Yksi Newsecin aktiivisista Omago-käyttäjistä on Newsecin kiinteistöpäällikkö, joka on käyttänyt autoa yhteensä jo yli 20 kertaa. “En ole aikaisemmin omistanut autoa. Omago mahdollistaa sen, että voin kulkea töihin julkisilla, vaikka työpäivän aikana tarvitsenkin satunnaisesti autoa.” 

Oma auto vs. Omago autot

Aikaisemmin työajot ajettiin omalla leasing-autolla, joka yritykselle oli hankittu. Jonna Majuri Newseciltä toteaa eduista aiempaan verrattuna näin: “Erona omiin leasing-autoihin on, että Omagon autojen kanssa ei kenenkään tarvitse huolehtia autojen kunnosta, renkaiden vaihdosta tai parkkimaksuista.”

Jonnan mukaan leasingautojen etu Omagon autoihin verrattuna on, että talvisaikaan autot on pitänyt puhdistaa toisinaan lumesta. Newsecin aikaisempi auto sijaitsi yrityksen toimitilojen pysäköintihallissa.

Mikä Omago business?

Omago Business palvelussa saat Omago Alueautot käyttöösi yrityksen työajoihin. Liittyminen on helppoa ja mikäli ajoja on ollut lasku tulee kerran kuukaudessa. Palvelussa ei ole kuukausimaksua eikä se vaadi yritykseltäsi sitoutumista. Palvelulla hoidat usean työntekijän liikkumistarpeet helposti ja edullisesti.

Haluatko tietää hinnan teidän taloyhtiöönne?

Tutustu Omagon Taloyhtiöauto -palveluun ja tilaa hinnasto teidän taloyhtiöönne.

Yhteiskäyttöauto taloyhtiölle -opas

Oletko miettinyt että taloyhtiössänne autoilun voisi hoitaa fiksummin? Lataa Omagon Taloyhtiöauton opas, niin pääset tutustumaan, miten yhdellä autolla saadaan täytettyä vaikka kokonaisen taloyhtiön satunnaiset liikkumisen tarpeet.