Omago yhteiskäyttöauto taloyhtiöille

Yhteiskäyttöauto taloyhtiön pihassa kattaa ison osan taloyhtiöiden asukkaiden päivittäisistä autoilutarpeista. Omaa autoa ei tarvita, kun liikkuminen voidaan hoitaa yhteisellä autolla.

Taloyhtiöauto – helpompaa asumista

Taloyhtiöauto on asukkaiden yhteiskäytössä oleva auto. Se palvelee taloyhtiön asukkaita tarjoamalla helpon tavan käyttää yhteistä autoa tarpeen vaatiessa. Samalla palvelu vähentää asukkaiden tarvetta omistaa oma auto, jolloin asukas säästää vuodessa tuhansia euroja!

Taloyhtiölle yhteiskäyttöauto tuo helpotusta parkkipaikkojen ja latauspisteiden riittävyyteen sekä parantaa asukasviihtyvyyttä merkittävästi. Omago hoitaa kaiken autoon ja palveluun liittyvän hallinnoinnin ja työn, eikä siitä koidu taloyhtiölle tai asukkaille vaivaa.

NPS 70 kertoo Taloyhtiöauton käyttäjien korkeasta asiakastyytyväisyydestä

NPS eli Net Promoter Score on kansainvälisesti käytetyin asiakasuskollisuuden mittari. Se mittaa asiakkaan suositteluhalukkuutta ja tyytyväisyyttä yhden kysymyksen avulla: “Kuinka todennäköisesti suosittelisit yritystä ystävillesi tai kollegoillesi?”

Taloyhtiöauto – helpompaa asumista

  • Taloyhtiöauto on asukkaiden yhteiskäytössä oleva auto.
  • Asumisen palvelu, joka sitouttaa asukasta ja tekee asumisesta entistä helpompaa.
  • Hoidamme kaikki auton ja palvelun hallinnointiin liittyvät asiat, eikä siitä koidu työtä asiakkaalle.
  • Taloyhtiöauton käyttäjien asiakastyytyväisyys on korkea (NPS 70) ja he kokevat Taloyhtiöauton tärkeäksi osaksi asumistaan.
  • Taloyhtiöauto vähentää asukkaiden tarvetta omistaa oma auto. Tämän vuoksi voit saada rakentamisvaiheessa helpotusta pysäköintipaikkojen määrään, kun taloyhtiössä on käytössä Taloyhtiöauto.

Kiinnostuitko Taloyhtiöautosta? Soita 020 127 7795 ja kerromme lisää!

Kaikki Suomen Alueautot käytettävissä

Taloyhtiöauton käyttäjänä saat käyttöösi kaikki Suomen Alueautot Basic-jäsenyydellä. Voit varata autoja käyttöösi tutulla Omagon äpillä. Lue lisää alueautosta ja Basic-jäsenyydestä

Yhteiskäyttöauto taloyhtiölle -opas

Oletko miettinyt että taloyhtiössänne autoilun voisi hoitaa fiksummin? Lataa Omagon Taloyhtiöauton opas, niin pääset tutustumaan, miten yhdellä autolla saadaan täytettyä vaikka kokonaisen taloyhtiön satunnaiset liikkumisen tarpeet.

Referenssit

As oy GoldenEye:n kokemuksia Omagon taloyhtiöautosta

As oy GoldenEye on lokakuussa 2020 Helsingin Jätkäsaareen valmistunut taloyhtiö, josta löytyy yhteensä 81 asuntoa. Taloyhtiöstä löytyy lähes kaikki, mitä asukas voi vain toivoa. Asumisen helppoutta lisää vielä kaksi Omagon…

As oy Trokarin Linnan kokemuksia Omagon taloyhtiöautosta

Helsingin Trokarin Linnan taloyhtiö ja sen asukkaat ovat kiinnostuneita uusista ja nykypäiväisistä ratkaisuista. Näin ollen taloyhtiötä leimaakin sen modernius. Nykypäiväisistä ratkaisuista kertoo myös päätös hankkia taloyhtiöön Omagon yhteiskäyttöauto, joka on…

Kokemuksia Omagosta

”Erinomainen auto, konsepti ja satsaus modernilta taloyhtiöltä. Myös asiakaspalvelu toimii kokemukseni mukaan nopeasti ja on todella ystävällinen. Kiitos panoksesta yhteiskäyttöautoilun puolesta!”
Taina, Jyväskylä
”Parasta on kokonaisuus. Auto on 15 metrin päässä ulko-ovesta niin otan puhelimen käteen ja
pari kertaa näpyttelen niin alle 10 sekunnissa voin lähteä ajamaan autolla.”
Jami, Turku
”Mietin jo kerran kerrostalosta pois muuttamista rivitaloon, mutta koska en omaa autoa omista, en raaskinut muuttaa, sillä samalla olisin menettänyt mahdollisuuden käyttää Omago -autoa.”
Kaisa, Jyväskylä

Haluatko tietää hinnan kohteeseen?