Taloyhtiöille

Yhteiskäyttöauto taloyhtiön pihassa on ekologinen ja kätevä ratkaisu asukkaiden päivittäisiin liikkumisen tarpeisiin. Omaa autoa ei tarvita, kun liikkuminen voidaan hoitaa yhteisellä autolla. 

Omago taloyhtiöauto Nissan Leaf

Helpompaa asumista

  • Taloyhtiöauto on asukkaiden yhteiskäytössä oleva auto.
  • Asumisen palvelu, joka sitouttaa asukasta ja tekee asumisesta entistä helpompaa.
  • Hoidamme kaikki auton ja palvelun hallinnointiin liittyvät asiat, eikä siitä koidu työtä asiakkaalle.
  • Taloyhtiöauton käyttäjien asiakastyytyväisyys on korkea (NPS 70) ja he kokevat Taloyhtiöauton tärkeäksi osaksi asumistaan.
  • Taloyhtiöauto vähentää asukkaiden tarvetta omistaa oma auto. Tämän vuoksi voit saada rakentamisvaiheessa helpotusta pysäköintipaikkojen määrään, kun taloyhtiössä on käytössä Taloyhtiöauto.

NPS eli Net Promoter Score on kansainvälisesti käytetyin asiakasuskollisuuden mittari. Se mittaa asiakkaan suositteluhalukkuutta ja tyytyväisyyttä yhden kysymyksen avulla: “Kuinka todennäköisesti suosittelisit yritystä ystävillesi tai kollegoillesi?”

Kiinnostuitko Taloyhtiöautosta? Soita 020 127 7795 ja kerromme lisää!

Kokemuksia Omagosta

”Erinomainen auto, konsepti ja satsaus modernilta taloyhtiöltä. Myös asiakaspalvelu toimii kokemukseni mukaan nopeasti ja on todella ystävällinen. Kiitos panoksesta yhteiskäyttöautoilun puolesta!”
Taina, Jyväskylä
”Parasta on kokonaisuus. Auto on 15 metrin päässä ulko-ovesta niin otan puhelimen käteen ja
pari kertaa näpyttelen niin alle 10 sekunnissa voin lähteä ajamaan autolla.”
Jami, Turku
”Mietin jo kerran kerrostalosta pois muuttamista rivitaloon, mutta koska en omaa autoa omista, en raaskinut muuttaa, sillä samalla olisin menettänyt mahdollisuuden käyttää Omago -autoa.”
Kaisa, Jyväskylä

Haluatko tietää hinnan kohteeseen?