Usein kysytyt kysymykset

Basic jäsenyydessä ei ole kk maksua eikä irtisanomisaikaa. Premium jäsenyydessa käytössämme on 1kk irtisanomisaika. Seuraavan maksupäivän sekä irtisano tilaus -painikkeen näet sovelluksestamme.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua 24/7 numerossa: 020 127 7799.

Omago autoissa on vakuutukset. Omavastuu on 1250€ sen voi alentaa varauskohtaisella lisämaksulla (4€, 9 € tai 12€/vrk ) 250, 50 tai 0 euroon.

Lyhyemmät varaukset Basic käyttäjänä. 12-14€/h + 0,12€/km. Pidempiin varauksiin (min. 8h ) hinta alkaen 69€/vrk + 0,12 €/km. Premium käyttäjänä 6-8€/h + 0,12€/km. Pidempiin varauksiin (min. 8h ) hinta alkaen 50€/vrk + 0,12 €/km. Lisäksi käyttäjä voi valita vapaaehtoisen omavastuun alennuksen lisämaksulla alkaen 4€ / varaus.

Tilillesi tehdään katevaraus, kun teet varauksen. Veloitus tapahtuu toteutuneen varausajan mukaan heti varauksen päätyttyä.

Autosta löytyvällä Neste-kortilla voit tankata auton Neste Huoltoasemilla. Tankkausbonuksen (-3€) saa merkitsemällä sovellukseen tankkauksen tehdyksi varausta päättäessä. Auton voi tankata, kun edellisestä tankkauksesta on kulunut yli 250km tai tankin taso on alle 40%. Mikäli varauksesi kesto on yli 8h, tankkausbonusta ei saa.

Käyttäjät voivat pesettää auton Neste huoltoasemilla. Autopesun saa ostettua autosta löytyvällä Neste-kortilla. Auton pesusta saa bonuksen (-3€) merkitsemällä sovellukseen toimenpiteen tehdyksi varausta päättäessäsi. Autoa voi käyttää autopesussa, kun edellisestä pesusta on kulunut 14 päivää.

Käyttäjä voi ostaa lasinpesunestettä autosta löytyvällä Neste-kortilla Neste huoltoasemilta. Lasinpesunesteen lisäämisestä saa bonuksen (-3€), kun merkitsee sovellukseen toimenpiteen tehdyksi varausta päättäessä. Lasinpesunestettä voi lisätä, kun edellisestä lisäyksestä on kulunut 14 päivää.

Voit jatkaa varausaikaa itse sovelluksesta aina kahteen tuntiin saakka, mikäli varausaika ei ole vielä päättynyt. Mikäli varausaika on jo ylittynyt tai jälkeesi on toinen varaus, olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme 020 127 7799

Lemmikit ovat sallittuja osassa autoja. Nämä autot tunnistaa sovelluksen karttanäkymästä tassu-merkistä. Muissa autoissa lemmikit ovat kiellettyjä. Osa käyttäjistä voi olla allergisia, joten emme voi ottaa riskiä ja sallia lemmikkejä kaikissa autoissamme.

Et. Varaajana olet itse vastuussa auton käytöstä. Auton lainaaminen muille on kielletty käyttöehdoissamme.

Mikäli et saa autoa auki puhelimella järjestelmästämme, ota yhteys asiakaspalveluumme 020 127 7799.

Kyllä voit. Suomen rajojen ulkopuolelle autoja ei kuitenkaan saa viedä.