Ohjeet

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä on. Käytössämme on 1kk irtisanomisaika. Seuraavan maksupäivän sekä irtisano tilaus -painikkeen näet sovelluksestamme.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua 24/7 numerossa: 020 127 7799.

Auton käyttöhintaan kuuluvat vakuutukset. Vahinkotapauksessa auton omavastuu on 1000€, mutta varauskohtaisella maksulla (alkaen 4€) omavastuun voi pienentää olevan 250€.

Ei. Käyttäjä maksaa ainoastaan toteutuneesta ajosta tuntihinnoittelun mukaan ja vapaaehtoisesta omavastuun alennuksesta lisämaksun 4€ / varaus.

Varausta voi jatkaa aina kahteen tuntiin saakka varausnäkymästä, mikäli jälkeesi ei ole muita varauksia. Mikäli tämä ei onnistu, olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme 020 127 7799

Käyttäjät pesettävät autoa tarvittaessa. Autoista löytyy Neste- tai ABC -asemien kortit, joilla voit käydä pesemässä likaisen auton kyseisillä asemilla. Korvaamme pesusta hyvityksenä 5€.

Lemmikit ovat autoissamme ikävä kyllä kiellettyjä. Osa käyttäjistä voi olla allergisia, joten emme voi ottaa riskiä sallia lemmikkejä autoissamme.

Et. Varaajana olet itse vastuussa auton käytöstä. Auton lainaaminen muille on kielletty käyttöehdoissamme.

Mikäli et saa autoa auki puhelimella järjestelmästämme, ota yhteys asiakaspalveluumme 020 127 7799.

Kyllä voit. Suomen rajojen ulkopuolelle autoja ei kuitenkaan saa viedä.

Varausta tehdessäsi voit sallia kyytiisi kimppakyytiläisiä. Laitat varauksen yhteydessä matkasuunnitelman. Muut talon asukkaat näkevät tulevan matkasi ja sen suunnitelman ja voivat lähteä kyytiisi. Kustannukset jakautuvat automaattisesti mukana olleiden kesken.