Tilaa yhteiskäyttöauto helposti verkkokaupasta!

Toimitusaika alkaen 1 viikko.

kpl
kpl
kpl
kpl
kpl
kpl

Kuukausihinta yhteensä: €/kk

Toimitusmaksu yhteensä:

Hintoihin lisätään voimassa oleva alv 24%

Tilaajan tiedot

Yhteyshenkilön tiedot

Lisätiedot

Palvelun kuvaus

Omago on yhteiskäyttöauto, jota varataan ja otetaan käyttöön puhelinsovelluksen avulla. Yhteiskäyttö on nimensä mukaisesti yhteisessä käytössä oleva auto ja sen käytöstä maksetaan varausten mukaisesti. Varaukset veloitetaan käyttäjän maksukortilta. Me vastaamme auton siisteydestä ja kunnosta, sekä koko palvelun tuottamisesta. Hoidamme autot ajallaan renkaanvaihtoihin ja korjauksiin, sekä vastaamme asiakaspalvelussa käyttäjien kysymyksiin kellonajasta riippumatta. Omago on helppo ja huoleton tapa ratkaista arjen liikkumisen haasteet.

Tilauksen tekeminen

Olemme yhteydessä teihin yhden arkipäivän kuluessa ja sovimme tarkemmin auton luovutukseen liittyvissä asioissa, sekä teemme kauppakirjat. Omago vastaa täysin auton operatiivisesta toiminnasta. Luovutuksen yhteydessä tiedotamme asukkaita palvelun alkamisesta, sekä järjestämme käyttökoulutuksia tarvittaessa.

Usein kysytyt kysymykset

Voit! Mikäli haluamaasi autoa ei löydy valikosta, ole yhteydessä myyntitiimiimme [email protected], tai 020 127 7795

Palvelun saa käyttöön viikossa.

Taloyhtiön tulee osoittaa parkkipaikka, jossa autoa voidaan pitää sopimuskauden ajan. Sähköautoille tulee osoittaa paikka, jossa on latausmahdollisuus. Kaikki muu hoidetaan Omagon toimesta.

Tilauksen jälkeen myyntitiimimme on teihin yhteydessä tilausvahvistuksen merkeissä. Tässä kohtaa automallia, tai muita tietoja voi vielä muuttaa.

Jäikö jotain kysyttävää?