Yhteiskäyttöauto yrityksille ja yhteisöille

Hoida yrityksesi autoilu Omagolla. Ota käyttöön kaikki Alueautot tai tilaa brändinne mukainen Omago-auto usealle työntekijälle käyttöön.

Yhteiskäyttöauto työkäytössä

Omago autoilla hoidat helposti usean työntekijän autoilun tarpeen ilman, että siitä koituu yritykselle ollenkaan vaivaa tai huolta. Tarjoamme yrityksille kaksi palvelumallia yhteiskäyttöauton käyttöön.

Omago Business logo

Omago Business

Omago Business – asiakkaana yrityksen edustajilla on käytettävissään kaikki Alueautot ympäri Suomen. Käytöstä laskutetaan kuukausittaisten ajojen mukaan.

 • Yli 170 autoa ympäri Suomen
 • Ei kk maksuja, lasku ajoista 1krt/kk
 • Täysin vaivaton käyttäjälle ja yritykselle
 • Kertaluontoinen liittymismaksu
 • Pysäköi kaupungin parhaille paikoille ilmaiseksi
Omago Private logo

Omago Private

Omago Private -asiakkaana yrityksellä on käytettävissään oma yhteiskäyttöauto. Lisäksi yrityksen edustajilla on käytettävissä kaikki Alueautot ympäri Suomen.

 • Oma auto yrityksen käytettävissä
 • Autoissa yrityksen brändin mukaiset teippaukset
 • Täysin vaivaton käyttäjälle ja yritykselle
 • Käytössäsi myös kaikki Alueautot Basic -jäsenyydellä

Yhteiskäyttöauto työkäytössä

Omago autoilla hoidat helposti usean työntekijän autoilun tarpeen ilman, että siitä koituu yritykselle ollenkaan vaivaa tai huolta. Tarjoamme yrityksille selkeän palvelumallin yhteiskäyttöauton käyttöön.

Omago Business logo

Omago Business

Omago Business – asiakkaana yrityksen edustajilla on käytettävissään kaikki Alueautot ympäri Suomen. Käytöstä laskutetaan kuukausittain ajojen mukaan. Jos ajoja ei kerry ollenkaan, palvelusta ei laskuteta.

 • Yli 170 autoa ympäri Suomen
 • Ei kk -maksuja, lasku ajoista 1krt/kk
 • Täysin vaivaton käyttäjälle ja yritykselle
 • Kertaluontoinen liittymismaksu
 • Pysäköi kaupungin parhaille paikoille ilmaiseksi

Brändin mukainen Omago-auto usealle työntekijälle käyttöön?

Kiinnostuitko? Soita 020 127 7795 ja kerromme lisää!

Omago Business logo

Omago Business – helppo ja joustava ratkaisu yrityksen autoilutarpeisiin

Omago Business -asiakkaana yrityksen edustajilla on käytettävissä kaikki Alueautot ympäri Suomen. Omagolla on Alueautoja Helsingissä, Espoossa ja Tampereella. Jokaiselle Alueautolle on määritelty oma kotialue, josta auto otetaan käyttöön ja jonne se myös varauksen päätyttyä palautetaan. Näin tiedät aina, millä alueella auto on, silloin kun varauksesi alkaa. Autojen varaukset ja käyttö hoituu helppokäyttöisen sovelluksen avulla.

Yhteiskäyttöautopalvelu, josta maksat vain käytön mukaan

Yhteiskäyttöauton käyttäjänä sinun ei tarvitse maksaa auton vakuutuksista, veroista, polttoaineista tai huolloista. Pääset siis käyttämään autoja ikään kuin ne olisivat omiasi, mutta ilman itse omistamiseen liittyviä huolia. Käytöstä laskutetaan kuukausittain ajettujen ajojen mukaan. Näin yritys ei sitoudu käyttämään autoja, vaan voi käyttää yhteiskäyttöautoja joustavasti osana muita liikkumismuotoja.

Omagon hinta muodostuu käytön mukaan tunti- tai vuorokausihinnoitelusta sekä kilometriveloituksesta (0,12 €/km). Lyhyemmiltä varauksilta veloitetaan tuntihinnan mukaisesti ja pidemmiltä varauksilta vuorokausihintaisena. Lyhyemmät varaukset tarkoittavat alle 8 tunnin varauksia ja pidemmät varaukset vastaavasti yli 8 tunnin varauksia. Autovuokran hinta määräytyy jäsenyyden tason, automallin, ajankohdan ja varauksen keston mukaan.

Haluatko tietää Omago-auton hinnan yrityksellesi? Tilaa hinnasto!

Omago Private logo

Omago Private – yrityksen oma yhteiskäyttöauto säännölliseen tarpeeseen

Omago Private -asiakkaana yrityksellä on käytettävissä oma yhteiskäyttöauto, jota useat työntekijät voivat käyttää helppokäyttöisen äpin avulla. Näin autoja eikä parkkipaikkoja tarvita niin paljoa. Samaa autoa voi käyttää niin työ- kuin yksityisajoissa. Auton mahdollistaminen työntekijöiden yksityiskäyttöön on loistava etu työntekijälle!

Yrityksen käytössä oleva yhteiskäyttöauto teipataan yrityksen brändin mukaisilla teippauksilla. Autojen käyttöaste on korkea, jolloin yritys saa näkyvyyttä myös liikenteessä.

Yhteiskäyttöauto täydellisenä palveluna yhdellä sopimuksella

Sopimus sisältää kaiken huolloista vakuutuksiin ja veroihin. Saatte yhdellä sopimuksella nykyaikaisen yhteiskäyttöauton täydellisenä palveluna käyttöönne. Lisäksi yrityksen edustajilla on käytettävissä kaikki Suomen Alueautot Basic-jäsenyydellä. Autoja voi varata käyttöösi tutulla Omagon äpillä. Lue lisää alueautosta ja Basic-jäsenyydestä.

Haluatko tietää Omago-auton hinnan yrityksellesi? Tilaa hinnasto!

NPS 70 kertoo käyttäjien korkeasta asiakastyytyväisyydestä

NPS eli Net Promoter Score on kansainvälisesti käytetyin asiakasuskollisuuden mittari. Se mittaa asiakkaan suositteluhalukkuutta ja tyytyväisyyttä yhden kysymyksen avulla: “Kuinka todennäköisesti suosittelisit yritystä ystävillesi tai kollegoillesi?”

Haluatko tietää hinnan yrityksellesi?