Omago auton varaaminen

Omago-vinkit käyttäjille

Tienaa bonuksia huoltotoimilla

Pesu

Varauksesi aikana voit käyttää auton Neste-asemalla autopesussa. Saat pesusta 3€ hyvityksen varauksesi loppusummalle. Auton pesu maksetaa autosta löytyvällä neste-kortilla. Kortin tunnusluku löytyy sovelluksesta varauksen ollessa aktiivinen.

Tankkaus

Varauksesi aikana voit tankata auton Neste-asemalla tankilla. Auto tulisi tankata aina kun tankista on enää 1/4 jäljellä. Saat 3€ hyvityksen varauksesi loppusummalle. Tankkaus maksetaan autosta löytyvällä Neste-kortilla ja kortin tunnusluku löytyy sovelluksesta varauksen ollessa aktiivinen. Merkitse kaikki huoltotoimenpiteet tehdyksi varausta päättäessä.

Lasinpesuneste

Varauksesi aikana voit käydä ostamassa ja lisäämässä autoon lasinpesunestettä Neste-asemalla. Saat 3€ hyvityksen varauksesi loppusummalle. Lasinpesuneste maksetaan autosta löytyvällä Neste-kortilla. Kortin tunnusluku löytyy sovelluksesta varauksen ollessa aktiivinen

Ennakoi varauksen kestoa

Mikäli ajosi viivästyy, etkä kerkeä palauttaa autoa varausajan päättymiseen mennessä, voit jatkaa varaustasi sovelluksesta kahdella tunnilla. Varauksesi jatkaminen onnistuu silloin, kun varauksesi jälkeen ei ole muita alkavia varauksia. Varausajan ylityksestä peritään sakkomaksua.

Kannattaa siis tehdä mielummin liian pitkä varaus, kuin liian lyhyt. Varauksen veloitus päättyy siihen, kun päätät itse varauksesi, vaikka varauksesi olisi tehty pidemmäksi ajaksi. Varauksen veloitus alkaa kuitenkin varauksesi alkamisajankohdasta, joten olethan ajoissa autolla.

Autojen käynnistyksen esto

Omagon autoissa on käynnistyksen esto, jolla varmistetaan se, että autoilla ajavat vain Omagon käyttäjät. Avaathan siis auton ovet aina sovelluksen kautta, jotta käynnistyksen esto kytkeytyy pois päältä. Tämä koskee myös autoja, joissa on fyysiset avaimet. Jos varauksesi aikana et saa autoa käynnistymään kokeile lukita ja avata ovet kertaalleen sovelluksen kautta. Jos tämäkään ei auta, niin asiakaspalvelu auttaa kuitenkin aina 24/7.

Arvio kilometrien kustannukset varausvaiheessa

Varausta tehdessä voit arvioida ajosi kilometrimäärät ja niiden kustannukset. Kilometrilaskuri löytyy varauksentekonäkymän hintaosiosta. Varauksesta tehty katevaraus lähtee vain tunti- tai vuorokausihintojen perusteella. Kilometrilaskuriin syöttämistäsi kilometreistä ei lähde katevarausta.

Käytössäsi myös muiden kaupunkien autot

Alueauto jäsenenä käytössäsi on kaikki Suomen Alueautot eli sekä pääkaupunkiseudun että Tampereen autot. Helsinkiläisenä voit siis myös käyttää Tampereen Alueautoja ja myös toisinpäin. Käyttöoikeus myös muiden kaupunkien autoihin mahdollistaa helpon ja huolettoman kaupunkimatkailun, kun kaupunkien välisen siirtymän voi hoitaa esimerkiksi junalla ja napata määränpäästä tutun Omago-yhteiskäyttöauton.

Etkö ole vielä käyttäjä? Liity nyt ja ota haltuun nämäkin vinkit!