Pysäköinti – Espoo

  1. Nämä pysäköintiohjeet koskevat vain Espoon Alueautoja eli kaikkia niitä autoja, joiden kotialue on Espoon puolella. Ohjeet koskevat pysäköintiä sekä varauksen aikana että sen päätyttyä.
  2. Varauksen päätyttyä pysäköi auto kotipaikassa samalle alueelle, mistä otit sen käyttöön.
  3. Voit pysäköidä kaikille Espoon kaupungin merkitsemille yhteiskäyttöautopaikoille. Paikat näet järjestelmästä, kun olet palauttamassa autoa.
  4. Auton voi pysäköidä paikkaan, joka on tarkoitettu vain yhteiskäyttöautoille tai paikkaan, jonka pysäköintisäännöt eivät koske yhteiskäyttöautoja.
  5. Auton voi pysäköidä lähisiirtoalueelle mikäli siirtokehotus ei ole voimassa seuraavaan 48 tuntiin. Siirtokehotus on merkitty liikennemerkillä ja lisäkilvellä.
  6. Mikäli yhteiskäyttöautojen paikalle on pysäköity yksityishenkilön auto. Ota autosta kuva laita se meille [email protected] ja pysäköi auto mahdolliseen viereiseen ruutuun ja laita parkkikiekko. 
  7. Ongelmatilanteissa ota yhteys asiakaspalveluumme 020 127 7799
  8. Mikäli käyttäjä pysäköi auton näiden ohjeiden vastaisesti, on hän itse vastuussa mahdollisesta pysäköintivirhemaksusta.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje niin saat ajankohtaisia tiedotteita ja tarjouksia Omagolta. Tilaamalla uutiskirjeen nyt saat 7 päivän kokeilujakson aikana ajaa tunnin veloituksetta. Saat sähköpostiisi koodin, jolla saat edun käyttöösi. Voit perua tilauksen milloin vain.