Nissan Leaf

Ovien avaaminen ja laturin irroittaminen

1. Avaa ovet klikkaamalla avaa ovet -painiketta sovelluksen varausnäkymässä.

2. Paina ratin vierestä löytyvää laturin irroitus painiketta (ks. kuva). 

3. Irroita laturinjohto keulasta, sulje luukku ja nosta johto ajon ajaksi peräkonttiin. Jos laturi on kiinteä, johtoa ei tarvitse ottaa autoon mukaan. Toisen johdon löydät auton peräkontista.

4. Siirry auton sisälle ja voit lähteä liikkeelle.

Liikkeellelähtö ja ajaminen

1. Säädä penkki, peilit ja ratti kohdilleen ja kiinnitä turvavyö.

2. Paina jarrua voimakkaasti ja käynnistä auto virtapainikkeesta.

3. Vapauta seisontajarru jalkatilan vasemmasta reunasta lötyvällä polkimella. Jarru vapautetaan painamalla poljinta ja päästämällä tämän jälkeen irti. Jarru kytketään takaisin päälle painamalla poljinta uudelleen.

4. Kytkiessä vaihdetta, pidä jarrupoljin painettuna. Ajovaihde löytyy vasemmalle ja alas, peruutus vasemmalle ja ylös ja seisontavaihde painamalla vaihdevalitsimen keskeltä. (ks. kuva)

Ajon aikana

1. Pysäköidessäsi pääset avaamaan ja lukitsemaan ovet sovelluksen varausnäkymässä. Auton fyysiset avaimet löytyvät auton hanskalokerosta, joita voit myös käyttää varauksesi aikana. Muistathan jättää avaimet hanskalokeroon ajosi päätyttyä.

2. Mikäli lähdet pidemmällä reissulle (yli 200km), selvitä sopivat latauspaikat etukäteen. Autoista löytyy Neste -asemien kortit, joilla voit ladata autoa maksutta Neste -asemilla. Asiakaspalvelumme voi auttaa sinua latauspaikkojen selvittämisessä.

3. Vahinko-, kolari- tai muissa ongelmatapauksissa ota aina heti yhteyttä asiakaspalveluumme 020 127 7799. Mikäli autoon tulee pieni kolhu, naarmu tai muu jälki, voit myös ilmoittaa sen suoraan järjestelmän kautta ennen varauksen päättämistä.

Varauksen päättäminen ja laturin kytkentä

1. Pysäköi auto kotipaikassa samaan paikkaan, mistä lähdit liikkeelle.

2.Laturin paikan luukku avataan auton sisäpuolen painikkeesta. (Ks. kuva). Kytke laturi aina ensin autoon ja sitten seinään/ lataustolppaan.

3. Huolehdi kaikki tavarasi pois autosta ja muista jättää avaimet auton sisään.

4. Sulje ovet ja paina PÄÄTÄ VARAUS -painiketta. Lukitse ovet.

5. Päättämisen jälkeen näet varauksen yhteenvedon. Voit myös ilmoittaa varaukseesi liittyvistä huomioista suoraan järjestelmään. 

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje niin saat ajankohtaisia tiedotteita ja tarjouksia Omagolta. Tilaamalla uutiskirjeen nyt saat 7 päivän kokeilujakson aikana ajaa tunnin veloituksetta. Saat sähköpostiisi koodin, jolla saat edun käyttöösi. Voit perua tilauksen milloin vain.