Pysäköinti – Helsinki

  1. Nämä pysäköintiohjeet koskevat vain Helsingin Alueautoja eli kaikkia niitä autoja, joiden kotialue on Helsingin puolella. Ohjeet koskevat pysäköintiä sekä varauksen aikana että sen päätyttyä.
  2. Varauksen päätyttyä pysäköi auto kotipaikassa samalle alueelle, mistä otit sen käyttöön.
  3. Voit pysäköidä kaikille asukaspysäköintivyöhyke paikoille (esim. B,C,E jne.).
  4. Voit pysäköidä Z-tunnuksella merkityille paikoille.
  5. Mikäli kotialueellasi ei ole asukaspysäköintivyöhykettä voit pysäköidä auton Helsingin kaupungin alueella julkisille kiekkopaikoille, joissa pysäköintiaikaa on 2h tai enemmän. Julkisia parkkikiekkopaikkoja eivät ole esim. Kauppojen ja kiinteistöjen piha-alueet ja kauppatori.
  6. Auton voi pysäköidä lähisiirtoalueelle, mikäli siirtokehotus ei ole voimassa seuraavaan 48 tuntiin. Siirtokehotus on merkitty liikennemerkillä ja lisäkilvellä.
  7. Ongelmatilanteissa ota yhteys asiakaspalveluumme 020 127 7799.
  8. Mikäli käyttäjä pysäköi auton näiden ohjeiden vastaisesti, on hän itse vastuussa mahdollisesta pysäköintivirhemaksusta.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje niin saat ajankohtaisia tiedotteita ja tarjouksia Omagolta. Tilaamalla uutiskirjeen nyt saat 7 päivän kokeilujakson aikana ajaa tunnin veloituksetta. Saat sähköpostiisi koodin, jolla saat edun käyttöösi. Voit perua tilauksen milloin vain.