Volkswagen E-up

Ovien avaaminen ja laturin irroittaminen

 1. Avaa ovet painamalla ”avaa ovet”-painiketta varausnäkymässä.
 2. Ota auton avaimet hanskalokerosta ja siirry laturin luo. Irroita laturi painamalla avaimesta ”lukko auki”-painiketta. (ks. kuva).
 3. Sulje luukku ja nosta johto ajon ajaksi peräkonttiin. Jos laturi on kiinteä, johtoa ei tarvitse ottaa autoon mukaan. Toisen johdon löydät auton peräkontista.
 4. Siirry auton sisään ja olet valmis ajamaan.

Liikkeellelähtö ja ajaminen

 1. Säädä penkki, peilit ja ratti kohdilleen ja kiinnitä turvavyö.
 2. Paina jarrua voimakkaasti ja käännä avainta virtalukossa startataksesi. Huomaathan, että auto ei pidä ääntä ollessaan käynnissä.
 3. Vapauta seisontajarru.
 4. Kytkiessä vaihdetta, pidä jarrupoljin painettuna ja paina vaihdekepin nupissa olevaa painiketta. Ajovaihde on D, peruutusvaihde R ja pysäköidessä kytke P-vaihde.

Ajon aikana

 1. Pääset avaamaan ja lukitsemaan ovet varausnäkymässä.  Löydät myös auton oikeat avaimet auton hansikaslokerosta, joita voit käyttää varauksesi aikana. Muistathan jättää avaimet hanskalokeroon ajosi päätyttyä.
 2. Mikäli lähdet pidemmällä reissulle (yli 200km), selvitä sopivat latauspaikat etukäteen. Autossa olevaa Neste-korttia ei voi käyttää lataamiseen. Varauksen aikana auton lataus tulee maksaa itse. Asiakaspalvelumme auttaa sinua latauspaikkojen selvittämisessä.
 3. Vahinko-, kolari- tai muissa ongelmatapauksissa ota aina heti yhteyttä asiakaspalveluumme 020 127 7799. Mikäli autoon tulee pieni kolhu, naarmu tai muu jälki, voit myös ilmoittaa sen suoraan järjestelmän kautta ennen varauksen päättämistä.

Varauksen päättäminen ja laturin kytkentä

 1. Pysäköi auto kotipaikassa samaan paikkaan, mistä lähdit liikkeelle.
 2. Kytke laturi aina ensin autoon ja sen jälkeen vasta seinään/ lataustolppaan. Laturin paikan luukku avataan avaimen avaa lukitus -painikkeesta.
 3. Jätä auton avaimet auton sisälle ja huolehdi tavarasi pois autosta. 
 4. Lukitse ovet ja päätä varaus varausnäkymästä. 
 5. Päättämisen jälkeen näet varauksen yhteenvedon. Ilmoita mahdollisista virheistä varaukseesi liittyen.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje niin saat ajankohtaisia tiedotteita ja tarjouksia Omagolta. Tilaamalla uutiskirjeen nyt saat 7 päivän kokeilujakson aikana ajaa tunnin veloituksetta. Saat sähköpostiisi koodin, jolla saat edun käyttöösi. Voit perua tilauksen milloin vain.