Omago yhteiskäyttöauto Riihimäki – maailman helpoin vuokra-auto

Omago on yhteiskäyttöautopalvelu, joka toimii ympäri Suomea. Tältä sivulta näet, mistä kaikkialta Omagon autoja voi ottaa käyttöön Riihimäellä.

Omagon avulla hoidat satunnaiset autoilun tarpeesi helposti ja huolettomasti. Rekisteröitymällä käyttäjäksi saat käyttöösi kaikki Suomen Alueautot. Valitse kartalta sinulle sopivin auto ja hyppää rattiin. Ajo alkaa ja päättyy aina samalle kotialueelle. Voit tehdä varauksen heti tai jopa 180 päivän päähän.

Autovuokrauksen voi tehdä vain puoleksi tunniksi tai vaikka useammaksi päiväksi. Auton vuokraamiselle ei ole maksimiaikarajaa. Jäsenenä saat Omagon helposti ja huolettomasti mukaan arjen matkoihisi. Näin Omago onkin enemmän kuin perinteinen autovuokraamo Helsingissä.

Omagon yhteiskäyttöautopalvelu on vaihtoehto oman auton omistamiselle, perinteiselle autovuokraukselle tai leasing-autolle, sillä Omagon vuokra-autoa voi vuokrata käyttöön perustuvalla hinnoittelulla kuin omaa autoa, mutta ilman itse omistamiseen liittyviä huolia. Omagolla auton vuokraaminen on tehty helpoksi ja huolettomaksi.

Palvelu on aivan ihana. Olen täysin tykästynyt siihen. Teillä on hyvin mietitty konsepti ja hirveän kätevä varausjärjestelmä. Erittäin kiva juttu tämä Omago Alueauto!
Lea, Vallila

Vuokra-autojen sijainnit Riihimäellä

Alueauto

Omagolla ei tällä hetkellä ole Alueautoa Riihimäellä, mutta mikäli toivoisit sellaista, kerro siitä meille alla olevan linkin kautta.

Taloyhtiöauto

Riihimäeltä löytyy Omagon taloyhtiöautoja. Lataa sovellus ja katso löytyykö sinun taloyhtiöstäsi jo Omagon auto. Mikäli teiltä puuttuu vielä taloyhtiöauto ja toivoisit sellaista, jätä meille toiveesi.

Yhteiskäyttöauto vuokra-autona Riihimäellä

Auton vuokraaminen on helppoa. Liittyneenä jäsenenä saat vapaasti vuokrata erilaisia autoja eri puolilta Suomea. Omagon yhteiskäyttöautopalvelu on vaihtoehto oman auton omistamiselle, perinteiselle autovuokraukselle tai leasing-autolle, sillä Omagon vuokra-autoa voi käyttää kuin omaa autoa, mutta ilman itse omistamiseen liittyviä huolia. Maksat vain auton käytöstä.

Auton vuokraus Riihimäki

Omagolla voit nauttia auton tuomasta vapaudesta ilman auton omistamiseen liittyviä huolia. Vuokraa ja käytä autoa kätevästi omalla älypuhelimella. Sinun ei tarvitse huolehtia auton toimintakunnosta tai ylläpidosta. Auton saa vuokrattua puhelimella käyttöön heti tai pidemmän ajan päähän. Yhteiskäyttöautojen vuokraus on myös edullinen vaihtoehto, sillä säästät rahaa kun yhdellä autolla on monta käyttäjää. Tiedät aina ajoa varattaessa paljonko käyttö maksaa.

Yhteiskäyttöauto on myös kestävä valinta, sillä kun useampi ihminen vuokraa samaa autoa, pystymme vähentämään autoilua Suomessa ja säästämään samalla maapalloa. Ole osa muutosta ja pienennä ympäristön kuormitusta hoitamalla satunnaiset autoilun tarpeet kestävästi.

Autotalli taskussasi

  1. Lataa äppi ja rekisteröidy käyttäjäksi
  2. Löydä sopiva auto läheltäsi ja tee varaus
  3. Ota auto käyttöön minuutissa ja nauti matkasta!

Katso mitä tarkoittaa Omago arjen matkoissa

Lataa äppi ja hyppää auton rattiin.

Kokemuksia Omagosta

Käyttäjien kokemuksia Omagon Alueauto -palvelusta.

Usein kysytyt kysymykset

Omagon autoja voi vuokrata sekä lyhyeksi ajaksi, kuten puoleksi tunniksi tai jopa useammaksi päiväksi. Vuokra-autoja löytyy useasta kaupunginosasta. Kurkkaa autojen tarkemmat sijainnit sovelluksemme karttanäkymästä tai etsi tästä listasta, löytyykö auto sinun asuinalueeltasi.

Omago on yhteiskäyttöautopalvelu, jonka jäsenenä saat käyttöösi jäsenyyteen kuuluvat autot. Auton vuokraamisen hinta riippuu jäsenyyden tyypistä sekä vuokrattavan auton mallista. Ajantasaisen hinnaston löydät osoitteesta: https://omago.fi/hinnasto/. Taloyhtiöauton hintoja voit kysyä suoraan taloyhtiöltäsi tai Omagon asiakaspalvelusta.

Omagon Alueauto-jäsenenä saat käyttöösi kaikki Suomen Alueautot ja autotalliisi kuuluu pienempiä henkilöautoja, farmareita sekä pakettiautoja. Taloyhtiöauto-käyttäjänä käytössäsi on juuri sinun taloyhtiöön hankittu Omago-auto. Kurkkaa sovelluksemme kartasta, mitä autoja sinun lähelläsi on.

Autojen varaustilanne pyritään pitämään hyvänä niin, että auton pystyy vuokraamaan myös lyhyellä varoitusajalla. Mikäli tietyn alueen autojen käyttöasteet nousevat korkeaksi, toimitamme alueelle uuden auton, jolloin varausmahdollisuudet käyttäjille paranevat. Seuraamme käyttöasteita jatkuvasti.

Asiakaspalvelumme päivystää 24/7 numerossa 020 127 7799. Lisäksi asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi sähköpostilla osoitteella [email protected] yhden arkipäivän kuluessa. Olethan herkästi yhteydessä, mikäli sinulla on mitään kysyttävää palveluumme, jäsenyyteen tai autojen vuokraamiseen liittyen.

Lataa äppi – tartu rattiin!

Maksat vain auton käytöstä. Hinta alk. 12€/h.