Omago yhteiskäyttöauto Vantaa – maailman helpoin vuokra-auto

Omago on yhteiskäyttöautopalvelu, joka toimii ympäri Suomea. Tältä sivulta näet, mistä kaikkialta Omagon autoja voi ottaa käyttöön Vantaalla.

Omagon Alueauton avulla hoidat satunnaiset autoilun tarpeesi helposti ja huolettomasti. Rekisteröitymällä käyttäjäksi saat käyttöösi kaikki Suomen Alueautot. Valitse kartalta sinulle sopivin auto ja hyppää rattiin. Ajo alkaa ja päättyy aina samalle kotialueelle. Voit tehdä varauksen heti tai jopa 180 päivän päähän.

Autovuokrauksen voi tehdä vain puoleksi tunniksi tai vaikka useammaksi päiväksi. Auton vuokraamiselle ei ole maksimiaikarajaa. Jäsenenä saat Omagon helposti ja huolettomasti mukaan arjen matkoihisi. Näin Omago onkin enemmän kuin perinteinen autovuokraamo Vantaalla.

Omagon yhteiskäyttöautopalvelu on vaihtoehto oman auton omistamiselle, perinteiselle autovuokraukselle tai leasing-autolle, sillä Omagon vuokra-autoa voi käyttää käyttöön perustuvalla hinnoittelulla kuin omaa autoa, mutta ilman itse omistamiseen liittyviä huolia.

Palvelu on aivan ihana. Olen täysin tykästynyt siihen. Teillä on hyvin mietitty konsepti ja hirveän kätevä varausjärjestelmä. Erittäin kiva juttu tämä Omago Alueauto!
Lea, Vallila

Autotalli taskussasi

  1. Lataa äppi ja rekisteröidy käyttäjäksi
  2. Löydä sopiva auto läheltäsi ja tee varaus
  3. Ota auto käyttöön minuutissa ja nauti matkasta!

Omago Basic 0 €/kk – ei sitoutumista

Jäsenyyteen ja autovuokrauksen hintoihin sisältyy polttoaineet, kaupunkikohtaiset pysäköintimaksut, verot, vakuutukset, huollot ja ylläpitokustannukset.

Lyhyisiin varauksiin

Alk. 12€ / tunti + 0,12 € / km

Dynaaminen hinnasto – hinta vaihtelee kysynnän mukaan

Pidempiin varauksiin

Alk. 69€ / vrk + 0,12 € / km

Maksimivarausaikaa ei rajoitettu

*Auton vuokraamisen hinta Vantaalla määräytyy joko tunti- tai vuorokausiperusteisesti. Pienempien henkilöautojen vuokraaminen maksaa alk. 12€ tunnilta ja farmariautojen vuokraus maksaa alk. 14€ tunnilta. Lisäksi jäsenenä autotalliisi kuuluu myös pakettiautoja, joita saat käyttöön alk. 18€ tuntihinnalla. Kaikkiin varauksiin kuuluu 12 sentin kilometrikorvaus. Vuorokausihinnat ovat 69-108€/vrk + 0,12€/km.

Omago Premium 29,90 €/kk

Jäsenyyteen ja autovuokrauksen hintoihin sisältyy polttoaineet, kaupunkikohtaiset pysäköintimaksut, verot, vakuutukset, huollot ja ylläpitokustannukset.

Lyhyisiin varauksiin

Alk. 6€ / tunti + 0,12 € / km

Hinta määräytyy automallin ja varausajankohdan mukaan.

Pidempiin varauksiin

Alk. 50€ / vrk + 0,12 € / km

Maksimivarausaikaa ei rajoitettu

*Auton vuokraamisen hinta Vantaalla määräytyy joko tunti- tai vuorokausiperusteisesti. Pienempien henkilöautojen vuokraaminen maksaa 6-8€ tunnilta ja farmariautojen vuokraus maksaa 8-10€ tunnilta. Lisäksi jäsenenä autotalliisi kuuluu myös pakettiautoja, joita saat käyttöön 10-12€ tuntihinnalla. Kaikkiin varauksiin kuuluu 12 sentin kilometrikorvaus. Vuorokausihinnat ovat 50-72€/vrk + 0,12€/km.

Omago Private – taloyhtiön, yrityksen tai muun yhteisön jäsen

Käyttöhinta sopimuksen mukaan.

Katso mitä tarkoittaa Omago arjen matkoissa

Yhteiskäyttöauto vuokra-autona Vantaalla

Auton vuokraaminen on helppoa. Liittyneenä jäsenenä saat vapaasti vuokrata erilaisia autoja eri puolilta Suomea. Omagon yhteiskäyttöautopalvelu on vaihtoehto oman auton omistamiselle, perinteiselle autovuokraukselle tai leasing-autolle, sillä Omagon vuokra-autoa voi käyttää kuin omaa autoa, mutta ilman itse omistamiseen liittyviä huolia. Maksat vain auton käytöstä.

Auton vuokraus Vantaa

Omagolla voit nauttia auton tuomasta vapaudesta ilman auton omistamiseen liittyviä huolia. Vuokraa ja käytä autoa kätevästi omalla älypuhelimella. Sinun ei tarvitse huolehtia auton toimintakunnosta tai ylläpidosta. Auton saa vuokrattua puhelimella käyttöön heti tai pidemmän ajan päähän. Yhteiskäyttöautojen vuokraus on myös edullinen vaihtoehto, sillä säästät rahaa kun yhdellä autolla on monta käyttäjää. Tiedät aina ajoa varattaessa paljonko käyttö maksaa.

Yhteiskäyttöauto on myös kestävä valinta, sillä kun useampi ihminen vuokraa samaa autoa, pystymme vähentämään autoilua Suomessa ja säästämään samalla maapalloa. Ole osa muutosta ja pienennä ympäristön kuormitusta hoitamalla satunnaiset autoilun tarpeet kestävästi.

Lataa äppi ja hyppää auton rattiin.

Kokemuksia Omagosta

Käyttäjien kokemuksia Omagon Alueauto -palvelusta.

Usein kysytyt kysymykset

Omagon autoja voi vuokrata sekä lyhyeksi ajaksi, kuten puoleksi tunniksi tai jopa useammaksi päiväksi. Vuokra-autoja löytyy useasta kaupunginosasta. Kurkkaa autojen tarkemmat sijainnit sovelluksemme karttanäkymästä tai etsi tästä listasta, löytyykö auto sinun asuinalueeltasi.

Omago on yhteiskäyttöautopalvelu, jonka jäsenenä saat käyttöösi kaikki Suomen alueautot edullisella käyttöhinnalla. Maksat vain auton käytöstä tunti- tai vuorokausiperusteisen hinnan mukaisesti. Tutustu tarkempaan hinnastoon.

Omagon jäsenenä saat käyttöösi kaikki Suomen Alueautot ja autotallisi kuuluu pienempiä henkilöautoja, farmareita sekä pakettiautoja. Kurkkaa sovelluksemme kartasta, mitä autoja sinun lähelläsi on.

Autojen varaustilanne pyritään pitämään hyvänä niin, että auton pystyy vuokraamaan myös lyhyellä varoitusajalla. Mikäli tietyn alueen autojen käyttöasteet nousevat korkeaksi, toimitamme alueelle uuden auton, jolloin varausmahdollisuudet käyttäjille paranevat. Seuraamme käyttöasteita jatkuvasti.

Asiakaspalvelumme päivystää 24/7 numerossa 020 127 7799. Lisäksi asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi sähköpostilla osoitteella [email protected] yhden arkipäivän kuluessa. Olethan herkästi yhteydessä, mikäli sinulla on mitään kysyttävää palveluumme, jäsenyyteen tai autojen vuokraamiseen liittyen.

Lataa äppi – tartu rattiin!

Maksat vain auton käytöstä. Hinta alk. 12€/h.