Rakennuttajalle

Lisää myytävän kohteen houkuttelevuutta yhteiskäyttöautolla! 

Yhteiskäyttöauto rakennettavan kohteen pihaan? 

Tiesitkö, että yhteiskäyttöautolla voit vähentää velvoiteparkkipaikkojen määrää kaavasta riippuen?

Voit siis säästää kustannuksissa huomattavasti ja samalla lisätä kohteen houkuttelevuutta merkittävästi. Tutkitusti yhteiskäyttöauto kohteen myynti-ilmoituksessa on lisännyt klikkausmääriä ja kiinnostusta selkeästi.

 

Mitä hinta sisältää?

Polttoaineet

Polttoaine sisältyy käyttömaksuun. Tankkaukseen käytetty aika ja matka hyvitetään käyttäjälle. Tankin ei tarvitse aina olla täysi.

Huollot ja renkaanvaihdot

Renkaiden vaihto, huolto ja korjaus sisältyvät käyttömaksuihin. Näissä tilanteissa huoltoliike varaa auton käyttöönsä, noutaa sen ja palauttaa, kun työ on tehty.

Puhtaanapito

Pesut ja pesunesteet sisältyvät käyttömaksuihin. Käyttäjät pesettävät auton tarpeen vaatiessa. Pesukäynnin aika ja matka hyvitetään käyttäjälle automaattisesti.

Kimppakyydit

Tee myös kauppareissut entistä ekologisemmin kimppakyydillä. Käyttömaksut jakautuvat kimppamatkustajien kesken automaattisesti.

Yhteiskäyttöauton hyödyt rakennuttajalle

 

  • Velvoiteparkkipaikkojen vähentäminen. Kaavasta riippuen voit vähentää yhteiskäyttöautolla yleensä 5kpl. parkkipaikkoja.
  • Myynnin edistäminen. Yhteiskäyttöauto lisää kohteen kiinnostavuutta huomattavasti.
  • Brändiarvo. Yhteiskäyttöautolla viestit moderneista toimintatavoista sekä ekologisuudesta. Esimerkiksi sähköauton tuominen asukkaiden käyttöön on selkeä ympäristöteko.
  • Asukastyytyväisyys. Yhteiskäyttöauto parantaa asukkaiden viihtymistä ja se voi jopa pidättää asukasta muuttamasta muualle.

Mietin jo kerran kerrostalosta pois muuttamista rivitaloon, mutta koska en omaa autoa omista, en raaskinut muuttaa, sillä samalla olisin menettänyt mahdollisuuden käyttää Omago -autoa.

Kaisa, Jyväskylä

Omago -käyttäjä

Erinomainen auto, konsepti ja satsaus modernilta taloyhtiöltä. Myös asiakaspalvelu toimii kokemukseni mukaan nopeasti ja on todella ystävällinen. Kiitos panoksesta yhteiskäyttöautoilun puolesta

Taina, Jyväskylä

Omago -käyttäjä

Haluan tietää hinnan kohteeseemme

11 + 15 =

Omago Oy

Etelä-Suomi

Takomotie 8

00380 HELSINKI

 

Pohjois-Suomi

Zeppelinintie 1

90450 KEMPELE 

 

Asiakaspalvelumme auttaa sinua 24 / 7.

puh. 020 127 7799

[email protected]