Toyota Yaris

Ovien avaaminen ja liikkeellelähtö

1. Avaa ovet klikkaamalla avaa ovet -painiketta varausnäkymässä.
  2. Siirry auton sisään ja olet valmis ajamaan.
  3. Säädä penkki, peilit ja ratti kohdilleen ja kiinnitä turvavyö.
  4. Käynnistä auto Start-painikkeesta.
  5. Vapauta seisontajarru ja lähde liikkeelle.

Ajon aikana

1. Pysäköidessäsi pääset avaamaan ja lukitsemaan ovet sovelluksella varausnäkymässä.
  2. Mikäli auton polttoaine on vähissä, voit käydä tankkaamassa auton. Autoista löytyy Neste- huoltoasemien polttoainekortit, joilla voitte tankata kaikilla Neste- asemilla ympäri Suomen. Veloitus tapahtuu Neste- kortilta. Hyvitämme tankkauksesta käyttäjälle bonusta (3€), mikäli bonusehdot täyttyvät.
  3. Bensatankin luukku aukeaa kuskin jalkatilassa olevasta vivusta.
  4. Vahinko-, kolari- tai muissa ongelmatapauksissa ota aina heti yhteyttä asiakaspalveluumme 020 127 7799. Mikäli autoon tulee pieni kolhu, naarmu tai muu jälki, voit myös ilmoittaa sen suoraan järjestelmän kautta ennen varauksen päättämistä.

Varauksen päättäminen

1. Varauksen loppuessa palauta auto takaisin kotialueelle.
  2. Huolehdi kaikki tavarasi pois autosta.
  3. Lukitse ovet ja päätä varaus sovelluksesta.
  4. Päättämisen jälkeen näet varauksesi yhteenvedon. Ilmoita mahdollisista virheistä varaukseesi liittyen suoraan järjestelmään.
  5. Ongelmatilanteissa ota yhteys asiakaspalveluumme 020 127 7799

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje niin saat ajankohtaisia tiedotteita ja tarjouksia Omagolta. Tilaamalla uutiskirjeen nyt saat 7 päivän kokeilujakson aikana ajaa tunnin veloituksetta. Saat sähköpostiisi koodin, jolla saat edun käyttöösi. Voit perua tilauksen milloin vain.

Tilaa uutiskirje
Valkoinen Volkswagen Polo Omagon tarroilla

Rekisteröidy nyt – saat 10€ bonusta tilillesi!

Jokainen uusi käyttäjä saa rekisteröityessä automaattisesti 10€ bonusta. Siirry sovelluskauppaan ja aloita käyttö!