Yhteiskäyttöautoilu on nopeassa kasvussa myös Suomessa.

Lehdistötiedote – Julkaisuvapaa 5.10.2022

Taloyhtiön yhteiskäyttöauto vähentää asukkaiden omia autoja ja lisää asumisviihtyvyyttä.

Omago Oy:n tekemän kyselytutkimuksen mukaan (9/2022) lähes 30% taloyhtiöautojen käyttäjistä on luopunut omasta autostaan yhteiskäyttöauton tullessa taloyhtiön asukkaiden käytettäväksi. Yli 80 prosenttia käyttäjistä kokee yhteiskäyttöauton positiivisena tekijänä asumisviihtyvyyteen ja asunnon valintaan liittyen.

Yhteiskäyttöautoilu on siten sekä käytettävyyden että ennen muuta sen edullisuuden vuoksi ottamassa yhä suurempaa roolia myös suomalaisten keskuudessa.

”Palvelumme on käytössä ympäri suomen. Jo hyvin pienessäkin taloyhtiössä voi olla yhteiskäyttöautolle paikka. Kun autolla ajetaan riittävästi, kustannus taloyhtiölle voi olla nolla euroa kuukaudessa samalla kun käyttäjä voi säästää jopa tuhansia euroja vuodessa. Autoja meillä on jo yli 250 kpl ja tulemme kiihdyttämään kasvua. Tuhannet sitoutuneet käyttäjät ja korkeat käyttöasteet ovat merkki siitä, että palvelulle on vahvasti kasvavaa kysyntää. Palvelumme avulla on saavutettu erinomaisia yhteiskäyttöautojen käyttöasteita ympäri suomen”, iloitsee Omago Oy:n toimitusjohtaja Joel Virpi. ”Nyt olemme julkaisseet ensimmäisenä maailmassa verkkokaupan, josta voi helposti tilata yhteiskäyttöauton taloyhtiöön, yritykseen, kuntaan tai vaikkapa kaveriporukalle.

Lisätietoja:
Joel Virpi, toimitusjohtaja
Omago Oy
0403561805
[email protected]