Jan Vapaavuori vahvistamaan Omagon kasvua

Omago Oy:n yhtiökokous on valinnut uudeksi hallituksen jäseneksi Helsingin entisen pormestarin Jan Vapaavuoren.

Omago Oy on nopeasti kasvava yhteiskäyttöautopalveluita tarjoava yhtiö, joka toimii tällä hetkellä yhteensä 23 paikkakunnalla, muun muassa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa, Jyväskylässä, Tampereella, Oulussa, Vaasassa ja Rovaniemellä. Yhteiskäyttöautoja on käytössä taloyhtiöissä, vuokrataloyhtiöissä, yrityksissä sekä julkisen sektorin toimijoilla.

”Olemme muutaman vuoden ikäinen yritys, joka on kasvanut vahvasti taloyhtiöiden yhteiskäyttöautoilla sekä alueauto -konseptillaan. Olemme asettaneet itsellemme kunnianhimoiset tavoitteet kasvuun niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Olemme iloisia siitä, että entinen asuntoministeri, elinkeinoministeri sekä Helsingin kaupungin pormestari on tässä yhtiön kasvun ja kehityksen kannalta tärkeässä vaiheessa valmis tuomaan yhtiöön kokemuksensa ja osaamisensa modernista, asukaslähtöisestä ja kestävästä kaupunkikehityksestä. Uskon, että Vapaavuoren kokemus yhdistettynä yhteiseen näkemykseemme liikkumisen tulevaisuudesta tulee olemaan yhtiömme kasvussa niin Suomessa kuin muualla Euroopassa tärkeässä roolissa”, toteaa Omago Oy:n toimitusjohtaja Joel Virpi.

”Olen pormestarikauteni jälkeen halunnut keskittyä monipuolisesti urbaanin kehityksen ja siihen liittyvien innovaatioiden mahdollistamiseen. Kun Omagosta oltiin yhteydessä ja kysyttiin kiinnostusta keskustella yhteisestä matkasta, kuuntelin innostuneena. Omago vastaa monin tavoin aikamme keskeisiin kaupunkikehityksen kysymyksiin kaupunkien liikenteen systeemisestä kehityksestä parkkipaikkahaasteisiin sekä ihmisten helpon ja laadukkaan liikkumisen edistämiseen. Yhtiön edistykselliset tuotteet ja yhtiön erittäin korkea asiakastyytyväisyys saivat minut vakuuttuneeksi siitä, että Omagon palvelukonsepti todella toimii”, toteaa Jan Vapaavuori.

Omago Oy on vuonna 2017 perustettu yhteiskäyttöautopalveluja yrityksille, taloyhtiöille ja kuluttajille tarjoava helsinkiläinen, 100% kotimaisessa omistuksessa oleva yritys. Yhteiskäyttöautoja on Suomessa jo noin 200 kappaletta, pohjoisimmat Rovaniemellä ja eteläisimmät Helsingissä. Omagon kasvu on viime vuosina ollut nopeaa.Vuosittainen liikevaihto on alle kahdessa vuodessa kasvanut n. 100.000 euron liikevaihdosta n. 1,2 miljoonaan euroon. Vuoden 2022 liikevaihdon arvioidaan olevan 2,3 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:
Joel Virpi, toimitusjohtaja
etunimi.sukunimi(at)omago.fi
+358403561805