Omago Alueauto arjen matkassa

Martinin etu

Hyödynnä Martinin etu, jolla saat 14 pv ilman kuukausimaksua ja lisäksi 100 ensimmäistä saa 10€ alennusta ensimmäisestä varauksesta. Saat edun, kun käytät koodia MARTIN liittymisen yhteydessä kampanjakoodi-kentässä ja varausta tehdessä alennuskoodi-kentässä.

Omagon Alueauton avulla hoidat satunnaiset autoilun tarpeesi helposti ja huolettomasti. Kuukausimaksua maksamalla saat käyttöösi kaikki Suomen Alueautot. Valitse kartalta sinulle sopivin auto ja hyppää rattiin. Ajo alkaa ja päättyy aina samalle kotialueelle. Voit tehdä varauksen heti tai vaikka viikon päähän.

Jäsenyys 29,90€ /kk

Käyttöhinnat sisältävät polttoaineet, vakuutukset, verot jne.

Käyttäjäkokemuksia

Palvelu on aivan ihana. Olen täysin tykästynyt siihen. Teillä on hyvin mietitty konsepti ja hirveän kätevä varausjärjestelmä. Erittäin kiva juttu tämä Omago Alueauto!
Lea, Vallila
Palvelu on meille erittäin edullinen. Meillä on autolle satunnaista tarvetta ja oma auto tulisi hirvittävän kalliiksi. Palvelussa on selkeä hinnoittelu ja autot ovat toimintavarmoja. Ei tarvitse pelätä, että milloin se menee rikki.
Maria, Roihuvuori
Jätkäsaaressa ei ole järkevää pitää omaa autoa. Silloin kun tarvitsen autoa, käytän Omagota. On erittäin kätevää, että auton saa helposti käyttöön läheltä kotoa ja sen voi palauttaa lähistölle.
Leena, Jätkäsaari

Jäsenyyden ehdot:

  • Hinta: 29,90€ / kk (sis. ALV24%)
  • Sopimus voimassa toistaiseksi. Irtisanomisaika: 1kk.
  • Hinta talouskohtainen. Korkeintaan 2 kuljettajaa / talous.

Palvelussa 100% tyytyväisyystakuu. Voit irtisanoa palvelun ilman kk-maksujen veloituksia ensimmäisen ajon jälkeen, mikäli et ole tyytyväinen.

Ensimmäinen kuukausimaksu veloitetaan automaattisesti 7 vrk kuluttua liittymisestä.

Liittymällä hyväksyt ehdot.

Liity käyttäjäksi