As Oy Koskentien kokemuksia Omago Taloyhtiöautosta

As Oy Koskentie on yli 70-vuotias taloyhtiö, jossa on yhteensä noin 300 asuntoa. Koskentien erityispiirre on sen asukkaiden välillä vallitseva yhteisöllisyys. Yhteisöllisyyttä lisää myös asukkaiden yhteiskäytössä oleva Omago auto. Omagon auto otettiin käyttöön Koskentiellä kevättalvella 2021. Nyt kun taloyhtiöltä löytyy käyttökokemusta jo puoli vuotta, voidaan jo todeta, että palvelu toimii niin kuin pitääkin ja asukkaat ovat olleet tyytyväisiä valittuun automalliin.

As Oy Koskentie on yhteisöllinen taloyhtiö

As Oy Koskentie on yli 70-vuotias taloyhtiö, jossa on yhteensä noin 300 asuntoa. 40-50-luvun vaihteessa rakennettu taloyhtiö sijaitsee Tampereen Kalevassa. Koskentien asukkaat viihtyvät taloyhtiössä usein hyvinkin pitkään. Asukkaista löytyy myös ihmisiä, jotka ovat asuneet lähes koko elämänsä samassa taloyhtiössä. Samalla taloyhtiöstä löytyy myös hyvin paljon Tampereella opiskelevia opiskelijoita ja sijoittajien omistuksessa olevia asuntoja.

Pitkän ikänsä takia Koskentiellä on siis päästy todistamaan erilaisia elämänvaiheita, mikä on luonut omaleimaisen kuvan taloyhtiölle. Koskentien erityispiirre onkin sen asukkaiden välillä vallitseva yhteisöllisyys. Tästä hyvänä esimerkkinä erilaiset yhteistoiminnat sekä yhteiset tilat, kuten kerran viikossa lämpenevä puusauna ja yhteiset kerhohuoneet. Yhteisöllisyyttä lisää myös asukkaiden yhteiskäytössä oleva Omago auto.

Omagon palvelu on toiminut niin kuin pitääkin

Omagon auto otettiin käyttöön Koskentiellä kevättalvella 2021. Taloyhtiöstä saatiin tieto Omagosta verkkohaun kautta, kun tarve yhteiskäyttöautolle ilmeni ja vaihtoehtoja lähdettiin kartoittamaan netin kautta. Nyt kun taloyhtiöltä löytyy käyttökokemusta jo puoli vuotta, hallituksen jäsen, Matti Koistinen, voi jo todeta, että palvelu toimii niin kuin pitääkin ja asukkaat ovat olleet tyytyväisiä valittuun automalliin.

Omagon palvelussa erityisen hyvää käyttäjien näkökulmasta on se, että käytöstä maksetaan vain toteutuneen ajon mukaisesti. Koskentien hallituksessa nähdään myös käytön helppous hyvin oleellisena osana yhteiskäyttöautoja ja tässä Omago on Koskentien käyttökokemuksen mukaan onnistunut erityisen hyvin. Ongelmatilanteissakaan käyttäjät eivät ole jääneet yksin vaan Omagon asiakaspalvelu pystynyt aina olemaan hyvin avuksi. Nyt Koskentiellä suunnitellaankin jo uusia kehitysideoita Omago auton käyttöön liittyen. Autoon tullaan esimerkiksi lisäämään mahdollisuus kuljettaa lemmikkejä sekä kattotelineet, jolloin yhä useampi asukas saa autosta hyötyä arjen menoihin.

As oy Koskentien Taloyhtiöauto numeroina

Varauksia kuukaudessa 21-33

Aktiivinen varausaika kuukaudessa 144-169 h

Liittyneitä käyttäjiä 41

Automallina Toyota Corolla Hybrid

Haluatko tietää hinnan teidän taloyhtiöönne?

Tutustu Omagon Taloyhtiöauto -palveluun ja tilaa hinnasto teidän taloyhtiöönne.

Yhteiskäyttöauto taloyhtiölle -opas

Oletko miettinyt että taloyhtiössänne autoilun voisi hoitaa fiksummin? Lataa Omagon Taloyhtiöauton opas, niin pääset tutustumaan, miten yhdellä autolla saadaan täytettyä vaikka kokonaisen taloyhtiön satunnaiset liikkumisen tarpeet.