As oy GoldenEye:n kokemuksia Omagon taloyhtiöautosta

As oy GoldenEye on lokakuussa 2020 Helsingin Jätkäsaareen valmistunut taloyhtiö, josta löytyy yhteensä 81 asuntoa. Taloyhtiöstä löytyy lähes kaikki, mitä asukas voi vain toivoa. Asumisen helppoutta lisää vielä kaksi Omagon yhteiskäyttöautoa, joita kaikki asukkaat saavat käyttää yhdessä Goldfingerin asukkaiden kanssa. Omagon autot otettiin taloyhtiöön samaan aikaan talon valmistumisen kanssa. Taloyhtiön puolesta Omago on ollut hyvä valinta.

Asuminen on tehty helpoksi As oy GoldenEye:ssa

As oy GoldenEye on lokakuussa 2020 Helsingin Jätkäsaareen valmistunut taloyhtiö, josta löytyy yhteensä 81 asuntoa. GoldenEyen yhteydessä on myös toinen kerrostalo, joka kantaa nimeä As oy Goldfinger. Taloyhtiöstä löytyy lähes kaikki, mitä asukas voi vain toivoa. Sieltä löytyy muun muassa kuntosali, pesula, sauna ja SmartPosti.

Asumisen helppoutta lisää vielä kaksi Omagon yhteiskäyttöautoa, joita kaikki asukkaat saavat käyttää yhdessä Goldfingerin asukkaiden kanssa. Liikkumisratkaisutkin on siis tehty helpoksi taloyhtiön asukkaille. Taloyhtiö on suosittu myös asuntosijoittajien keskuudessa. Tämän vahvistaa myös GoldenEyen hallituksen jäsen ja taloyhtiöstä sijoitusasunnon omistava Päivi Wallden

Kokeilujakson kokemukset vahvistivat päätöksen

Omagon autot otettiin taloyhtiöön samaan aikaan talon valmistumisen kanssa. Taloyhtiöautot ovat siis olleet osana GoldenEyeta sen alkupäivistä lähtien. Ensin auto saatiin vähäksi aikaa kokeiluun ja hyvien kokemusten ansiosta auto päätyi jäämään palvelemaan taloyhtiön asukkaita. Omago oli jo ennestään tuttu Walldenille, joten kun taloyhtiöön pohdittiin yhteiskäyttöautoa tuli Omago taas tässä vaiheessa esiin.

Auton hankinnan prosessi sujui taloyhtiön näkökulmasta oikein sujuvasti. Autolle alkoi heti tulla taloyhtiössä käyttöä ja asukkailta kiiri positiivista palautetta. Taloyhtiöauto on pystynyt korvaamaan oman auton niissä tapauksissa, kun autoilun tarve on satunnaista. Tällöin on turha seisottaa omaa autoa parkkihallissa. Silloin kun autolle on kuitenkin tarvetta, se löytyykin valmiina omasta taloyhtiöstä.

Omago on ollut hyvä valinta

Taloyhtiön puolesta Omago on ollut hyvä valinta. Erityisen hyvänä on pidetty esimerkiksi sitä, että kuukausihinta vähenee käytön mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että mitä enemmän autoilla ajetaan, sitä vähemmän taloyhtiön tarvitsee autoista maksaa kuukausimaksua. Asukkaiden näkökulmasta Omago saa kiitosta palvelun helppoudesta. Päivi Wallden summaa, että GoldenEyessa on oltu hyvin tyytyväisiä Omagon taloyhtiöautoon, eikä hallituksenkaan tietoon ole tullut mitään ongelmia autojen suhteen. ”Kaikki sujuu hyvin, kun noudattaa annettuja ohjeita”, Wallden vielä kuittaa.

As oy GoldenEyen Taloyhtiöauto numeroina

Varauksia kuukaudessa: 41-71

Aktiivinen varausaika kuukaudessa: 106-182h

Liittyneitä käyttäjiä: 83

Autot: 2 x Toyota Yaris Hybrid

Haluatko tietää hinnan teidän taloyhtiöönne?

Tutustu Omagon Taloyhtiöauto -palveluun ja tilaa hinnasto teidän taloyhtiöönne.

Yhteiskäyttöauto taloyhtiölle -opas

Oletko miettinyt että taloyhtiössänne autoilun voisi hoitaa fiksummin? Lataa Omagon Taloyhtiöauton opas, niin pääset tutustumaan, miten yhdellä autolla saadaan täytettyä vaikka kokonaisen taloyhtiön satunnaiset liikkumisen tarpeet.