Tilaa yhteiskäyttöpyörä helposti verkkokaupasta!

Toimitusaika alkaen. X viikkoa

Ohjeet tilaukseen

kpl
kpl
kpl
kpl
kpl
kpl

Kuukausihinta yhteensä: €/kk

Toimitusmaksu yhteensä:

Hintoihin lisätään voimassa oleva alv 24%

Tilaajan tiedot

Yhteyshenkilön tiedot

Lisätiedot

Kuvaus palvelusta ja sen tilaamisesta

Prosessi, kuinka edetään tilauksen jälkeen.

Usein kysytyt kysymykset

Alueautoissa on kaupungin myöntämät pysäköintitunnukset. Helsingissä alueauton voi pysäköidä kaikille asukaspysäköintipaikoille, z pysäköintipaikoille ja yli 2 h kiekkopaikoille. Espossa alueautot voi pysäköidä erikseen kyltillä ilmoitetuille paikoille ja Espoon kaupungin maksullisille pysäköintialueille. Tampereella auton saa pysäköidä asukaspysäköintipaikoille A-L.

Varauksen voi tehdä minimissään puolelle tunnille. Maksimivarausta ei ole määritetty. Lyhyemmät varaukset 6-8€/h + 0,12€/km. Pidempiin varauksiin (min. 8h ) Hinta alkaen 50€/vrk + 0,12 €/km.

Kyllä voi. Omago autoilla voi ajaa minne tahansa Suomen rajojen sisäpuolella. Ajon päättäminen onnistuu kuitenkin vain autolle osoitetulla kotialueella.

Kyllä on. Käytössämme on 1kk irtisanomisaika. Seuraavan maksupäivän sekä irtisano tilaus -painikkeen näet sovelluksestamme.

Auton käyttöhintaan kuuluvat vakuutukset. Vahinkotapauksessa auton omavastuu on 1000€, mutta varauskohtaisella maksulla (alkaen 4€) omavastuun voi pienentää olevan 250€.

Omago autoissa on vakuutukset. Omavastuu on 1000€ sen voi alentaa varauskohtaisella lisämaksulla (4-50€) 250 euroon. Asiakaspalvelumme auttaa sinua 24/7 numerossa: 020 127 7799.

Jäikö jotain kysyttävää?

Jeren yhteystiedot ja lomake