Päättynyttä ja alkanutta vuotta Omagolla

Vuosi 2021 oli Omagolle hyvin merkityksellinen. Keväällä 2020 aloittamamme Alueauto – liiketoiminto saavutti tukevampaa jalansijaa yhteiskäyttöautoilevien ihmisten keskuudessa. Käyttäjien ja varausten lukumäärät moninkertaistuivat ja palvelu laajeni Helsingistä Espooseen ja Vantaalle sekä aloitimme pilotoinnin Tampereella.

Toimitimme ympäri Suomea taloyhtiöihin ja yrityksiin kymmeniä yhteiskäyttöautoja ja lähes tuplasimme autojemme kokonaismäärän. Autokohtaiset käyttöasteet kasvoivat niin ikään voimakkaasti.

On ollut hienoa kuulla yhä useammin ihmisten kokemuksia siitä, kuinka merkityksellinen arjen apu yhteiskäyttöauto on. Nykyaikaisessa kaupunkiympäristössä – jossa julkisen ja kevyen liikenteen käyttö korostuu – oman auton omistamisen tarve on vähenemään päin. Eletyn koronapandemian aikana esimerkiksi luonnossa liikkumisen merkitys ihmisille on korostunut ja usein luontokohteisiin julkisilla liikennevälineillä kulkeminen voi olla haasteellista. Onkin ollut ilahduttava nähdä hyväntuulisia ihmisiä Nuuksion parkkipaikalla lauantaiaamuna purkamassa trangioita Omago-auton peräkontista.

Haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti ja alati lisääntyvä asiakkaiden määrä sopivasti potkii meitä eteenpäin. Yhä useampi ihminen haluaa hoitaa auton tarpeensa ekologisella, taloudellisella ja huolettomalla yhteiskäyttöautolla ja tähän voimakkaasti kasvavaan kysyntään Omago haluaa vastata myös vuonna 2022.

Haluan koko Omago Oy:n puolesta kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme tähänastisesta ja toivoa yhteistä menestystä myös tulevaan.


Joel Virpi
Toimitusjohtaja
Omago Oy