Työntekijöiden kommentteja Omagosta

Myyn Omagon yhteiskäyttöautopalvelua muun muassa taloyhtiöille, rakennusliikkeille ja toimistohotelleihin. Työskentelen kokoaikaisena työntekijänä. Työn parhaita puolia on, että saa toimia mielenkiintoisen ja hyödyllisen tuotteen parissa osaavien ihmisten ympäröimänä.

Omagolla on mukava olla, koska täällä saa sekä vastuuta että vapautta oman työn tekemiseen. Omalta tiimiltä saa tukea ja kannustusta saavuttaa asetut tavoitteet tai mennä jopa niistä yli.

Omagolla vallitsee hyvä työilmapiiri ja työporukka on nuorekasta ja innostunutta. Kaikki uudet työntekijät on aina otettu lämpimästi mukaan. Tämän on myös itse uutena työntekijänä saanut kokea. Täällä kaikkia työntekijöitä arvostetaan saman arvoisina ja kaikkien näkemykset otetaan huomioon.
Jere, Myyjä
Työskentelen Omagolla opintojeni ohella kaksi päivää viikossa. Töihin on mukava tulla, kun puitteet ovat kunnossa ja toimistolla on vastassa innokkaita työkavereita. Erityisen tyytyväinen olen ollut siihen, että saan tehdä töitä silloin, kun minulle parhaiten sopii.

Työpäiväni sisältävät muun muassa myynnin koordinointia, asiakaskontakteja ja monipuolista sisällöntuotantoa markkinointia varten. Parasta on se, että työt Omagolla täydentävät loistavasti opintojani kauppakorkeakoulussa.

Nopeasti kasvavassa yrityksessä jokainen saa kokea olevansa tärkeässä roolissa ja vastuuta jaetaan rohkeasti. Tiiviissä työyhteisössä sain nopeasti hyvän kokonaiskuvan yrityksen toiminnasta. Voin lämpimästi suositella Omagoa työpaikkana!
Veikka, Myyntikoordinaattori
Työskentelen Omagolla automestarina eli huolehdin Tampereen alueen autojen huolenpidosta. Lisäksi teen myös asiakaspalvelupäivystyksiä arki-iltaisin sekä viikonloppuisin. Työskentelen Omagolla osa-aikaisesti.

Työn parhaisiin puoliin kuuluu sen joustavuus eli työaikoihin pystyy vaikuttamaan itse. Lisäksi pääsee auttamaan asiakkaita ja toimimaan autojen kanssa. Työssä pääsee myös olemaan mukana luomassa uudenlaista tapaa autoiluun ja liikkumiseen.

Omagolla työntekijöitä arvostetaan ja kohdellaan hyvin. Kaikki ovat valmiita auttamaan toisiaan. Omagolla on mahtava työilmapiiri! Henkilöstö on tiivis ja toimii hyvin yhteen. Kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Apua ja tukea saa aina, kun kysyy.
Nils, Automestari (Tampere)
Pidän Omagolla huolta Vaasan alueen autosta eli toimin osa-aikaisena automestarina. Vien autoa tarvittaessa huoltoon, imuroin sisätilat, pesen ulkoa päin ja jaan mainosesitteitä. Minulle merkitty auto on aina lähellä, joten töiden tekeminen on sujuvaa.

Omagolla on mahtava ja joustava henkilökunta. Omiin työaikoihin pystyy usein vaikuttamaan itse eli töitä voi tehdä silloin kun itselle parhaiten sopii. Omat esimiehet ovat loistavia! Vaikka esimiehet ja muu henkilöstö työskentelee eri paikkakunnalla, saa heiltä tarvittavan tuen ja kannustuksen.
Kalle, Automestari (Vaasa)