Omago Oy – Yhteiskäyttöautot

Suomessa on rekisteröitynä (vuonna 2018) yli 3milj. autoa. Näistä valtaosa, lähes 2,7milj. on henkilöautoja. Väestömäärä suomessa taas on n. 5,5 miljoonaa ihmistä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että suomessa on autoja joka toiselle henkilölle. Keskimäärin autot seisovat parkkiruudussa yli 90% ajasta mikä taas tarkoittaa sitä, että valtava osa Suomen autokannasta on hyvin vähällä käytöllä.

Omago on tuonut markkinoille tuotteen, joka mahdollistaa sen, että vähän tai satunnaisesti autoilevat ihmiset voivat luopua omasta autostaan tai korvata talouden toisen auton tarpeen Omagon yhteiskäyttöautolla. Näin ihmisten autoilusta saadaan paitsi ekologista, myös helppoa, huoletonta ja edullista!

Omagon yhteiskäyttöautot ovat tarkoitettu rajatun käyttäjäryhmän käyttöön, joka on tyypillisesti taloyhtiön asukkaat taikka yrityksen työntekijät.
Auto on siis linkitetty henkilön työ- tai asuinpaikkaan jolloin auto on henkilökohtaisempi käyttäjälle ja kynnys sen käyttöön on matalempi. Tällä hetkellä erityisesti uudisrakentamisessa yhtiön käyttöön hankitaan yhteiskäyttöauto, joka toimii kohteen myynnin edistäjänä jo ennen kohteen valmistumista.

Omago toimittaa autot käyttövoimasta riippumatta ympäri Suomen. Ota yhteyttä ja kerro meille millainen auto teidän yhteisölle halutaan niin me autamme teitä kohti jakamistalouden ekologista tulevaisuutta!

Tervetuloa blogiimme. Tässä blogissa tulette kuulemaan asiaa Omagosta, autoilusta ja ennen kaikkea yhteiskäyttöautoista.

– Joel Virpi