Omago Alueauto nyt myös Tampereella

Onneksi olkoon Tampere! Aiemmin Helsingissä, Espoossa ja Jyväskylässä toiminut Omagon Alueauto-palvelu on nyt saapunut myös Tampereelle. Palvelu otetaan käyttöön aluksi viidellä yhteiskäyttöisellä henkilöautolla. Ensimmäiset Alueautot sijaitsevat keskustan lähialueilla: Kaakinmaa, Pyynikinrinne, Amuri ja Tammela.

Mikä Omago Alueauto on?

Omago Alueauto on asuinalueen yhteiskäyttöauto, jonka saat käyttöön aina omalta asuinalueeltasi. Alueauto-jäsenenä käytössäsi on kaikki Suomen Alueautot Tampereella, Helsingissä, Espoossa sekä Jyväskylässä. Varauksen päättyessä auton voit pysäköidä vaikkapa kotisi eteen. Autoilla voi ajaa missä tahansa Suomen rajojen sisäpuolella, mutta varaukset alkavat ja päättyvät aina auton omalle kotialueelle. Käyttöön ei liity kilometrirajoituksia.

Autot varataan ja otetaan käyttöön helppokäyttöisellä Omago -mobiilisovelluksella. Sovelluksesta näet helposti jokaisen auton varauskalenterin, ja saat varattua auton käyttöösi heti tai valmiiksi jopa 180 päivän päähän. Autojemme sijainteja ja niiden kotialueita pääset tarkistamaan sovelluksemme karttanäkymästä jo ennen rekisteröitymistä.

Omagon jäseneksi pääset maksamalla 29,90€ euron kuukausimaksua, minkä lisäksi maksat autoilusta vain oman käyttösi mukaan:

  • Arkisin klo 17 saakka 6 €/tunti + 0,12€/km ja muina aikoina 8 €/tunti + 0,12€/km
  • Pidempiaikaiset varaukset alkaen 50€/päivä + 0,12 € / km.

Rekisteröidy käyttäjäksi ja hyödynnä etu: 7vrk ilman kuukausimaksua!

Omago Alueauton käyttäjäksi voit liittyä Omagon sovelluksessa tai osoitteessa www.omago.fi/liity. 24/7 asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa autoon liittyvissä asioissa.

Lataa äppi ja ihastu huolettomaan ja helppoon tapaan autoilla!