1. Lataa Omago-sovellus Google Play-kaupasta tai App Storesta älypuhelimellesi tai tabletillesi.
  2. Sovellus avautuu karttanäkymään, josta pääset tarkastelemaan autojen sijainteja ja tarkempia tietoja.
  3. Klikkaa karttanäkymän yläreunassa näkyvää ”kirjaudu sisään”-painiketta tai mene asetukset-välilehdelle.
  4. Kirjautumissivulla paina ”rekisteröidy käyttäjäksi”, lue huolella jäsenyyden tiedot sekä ehdot ja jatka painamalla ”liity tästä”. Liittymällä hyväksyt ehdot.
  5. Täytä pyydetyt tiedot.
  6. Ajo-oikeuden tarkistamisen jälkeen pääset kirjautumaan sovellukseen tunnuksillasi.
Aloitusnäkymä
Rekisteröitymislomake

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje niin saat ajankohtaisia tiedotteita ja tarjouksia Omagolta. Tilaamalla uutiskirjeen nyt saat 7 päivän kokeilujakson aikana ajaa tunnin veloituksetta. Saat sähköpostiisi koodin, jolla saat edun käyttöösi. Voit perua tilauksen milloin vain.