Omago Alueauto

Omagon Alueauton avulla hoidat satunnaiset autoilun tarpeesi helposti ja huolettomasti. Kuukausimaksua maksamalla saat käyttöösi kaikki Suomen Alueautot. Valitse kartalta sinulle sopivin auto ja hyppää rattiin. Ajo alkaa ja päättyy aina samalle kotialueelle. Voit tehdä varauksen heti tai vaikka viikon päähän.

Jäsenyys 30€ /kk

Käyttöhinnat sisältävät polttoaineet, vakuutukset, verot jne.

Käyttäjäkokemuksia

Palvelu on aivan ihana. Olen täysin tykästynyt siihen. Teillä on hyvin mietitty konsepti ja hirveän kätevä varausjärjestelmä. Erittäin kiva juttu tämä Omago Alueauto!
Lea, Vallila
Palvelu on meille erittäin edullinen. Meillä on autolle satunnaista tarvetta ja oma auto tulisi hirvittävän kalliiksi. Palvelussa on selkeä hinnoittelu ja autot ovat toimintavarmoja. Ei tarvitse pelätä, että milloin se menee rikki.
Maria, Roihuvuori
Jätkäsaaressa ei ole järkevää pitää omaa autoa. Silloin kun tarvitsen autoa, käytän Omagota. On erittäin kätevää, että auton saa helposti käyttöön läheltä kotoa ja sen voi palauttaa lähistölle.
Leena, Jätkäsaari

Jäsenyyden ehdot:

  • Hinta: 30€ / kk (sis. ALV24%)
  • Sopimus voimassa toistaiseksi. Irtisanomisaika: 1kk.
  • Hinta talouskohtainen. Korkeintaan 2 kuljettajaa / talous.

Palvelussa 100% tyytyväisyystakuu. Voit irtisanoa palvelun ilman kk-maksujen veloituksia ensimmäisen ajon jälkeen, mikäli et ole tyytyväinen.

Liittymällä hyväksyt ehdot.

Liity käyttäjäksi