Omago Alueauto

Omago Alueauto helps you to figure out of your occasional need for a car easily. By paying a monthly fee, you have all Alueauto cars in Finland at your disposal. Choose a car you want using the map and hop in. The drive always starts and ends in the same designated zone. You can book the car for immediate use, or even to be used at a later date?

Käyttäjäkokemuksia

Palvelu on aivan ihana. Olen täysin tykästynyt siihen. Teillä on hyvin mietitty konsepti ja hirveän kätevä varausjärjestelmä. Erittäin kiva juttu tämä Omago Alueauto!
Lea, Vallila
Palvelu on meille erittäin edullinen. Meillä on autolle satunnaista tarvetta ja oma auto tulisi hirvittävän kalliiksi. Palvelussa on selkeä hinnoittelu ja autot ovat toimintavarmoja. Ei tarvitse pelätä, että milloin se menee rikki.
Maria, Roihuvuori
Jätkäsaaressa ei ole järkevää pitää omaa autoa. Silloin kun tarvitsen autoa, käytän Omagota. On erittäin kätevää, että auton saa helposti käyttöön läheltä kotoa ja sen voi palauttaa lähistölle.
Leena, Jätkäsaari

Conditions for the Membership:

  • Fee: 30€/ month (incl. VAT24%)
  • Effective contract as of now. Period of notice for canceling the membership: 1 month.
  • Individual fee for each household. Maximum of two membership holders per household.

The service has a 100% satisfaction guarantee. If you are not satisfied after the first ride, you can cancel the membership without paying the monthly fee.

By joining you accept the terms & conditions.

Become a member