Omago yhteiskäyttöauto Testi

Omago on yhteiskäyttöautopalvelu, joka toimii ympäri Suomea. Tältä sivulta näet, mistä kaikkialta Omagon autoja voi ottaa käyttöön Oulussa.

Omagon Alueauton avulla hoidat satunnaiset autoilun tarpeesi helposti ja huolettomasti. Kuukausimaksua maksamalla saat käyttöösi kaikki Suomen Alueautot. Valitse kartalta sinulle sopivin auto ja hyppää rattiin. Ajo alkaa ja päättyy aina samalle kotialueelle. Voit tehdä varauksen heti tai jopa 180 päivän päähän.

Autovuokrauksen voi tehdä vain puoleksi tunniksi tai vaikka useammaksi päiväksi. Auton vuokraamiselle ei ole maksimiaikarajaa. Jäsenenä saat Omagon helposti ja huolettomasti mukaan arjen matkoihisi. Näin Omago onkin enemmän kuin perinteinen autovuokraamo Oulussa.

Omagon yhteiskäyttöautopalvelu on vaihtoehto oman auton omistamiselle, perinteiselle autovuokraukselle tai leasing-autolle, sillä Omagon vuokra-autoa voi käyttää käyttöön perustuvalla hinnoittelulla kuin omaa autoa, mutta ilman itse omistamiseen liittyviä huolia.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim
Nimi

Näin palvelu toimii

  1. Lataa äppi
  2. Löydä sopiva auto läheltäsi
  3. Varaa auto tarvitsemaasi ajankohtaan
  4. Ota auto käyttöön minuutissa
  5. Aja ja nauti matkasta!

Hinnasto

Palvelun jäsenyys 29,90€ / kk

Jäsenyyteen ja autovuokrauksen hintoihin sisältyy polttoaineet, kaupunkikohtaiset pysäköintimaksut, verot, vakuutukset, huollot ja ylläpitokustannukset.

Lyhyisiin varauksiin

Alk. 6€ / tunti + 0,12 € / km

Hinta määräytyy automallin ja varausajankohdan mukaan.*

Pidempiin varauksiin

Alk. 50€ / vrk + 0,12 € / km

Maksimivarausaikaa ei rajoitettu

*Auton vuokraamisen hinta Oulussa määräytyy joko tunti- tai vuorokausiperusteisesti. Pienempien henkilöautojen vuokraaminen maksaa 6-8€ tunnilta. Vuorokausihinta on 50 + 0,1€/km. Lisäksi pääkaupunkiseudulta löytyy farmari- ja pakettiautoja, joita saa Alueauto-jäsenenä vuokrata samalla tavalla kuin Oulun autoja.

Vuokra-autojen sijainnit Oulussa

Oulussa Omagon yhteiskäyttöautoja voi vuokrata näiltä kaikilta asuinalueilta:

Kempele, Liminka, Tyrnävä

Mikäli omalta alueeltasi puuttuu vielä Omagon vuokra-auto, voit toivoa sellaista alla olevan lomakkeen kautta. Toimitamme uusia autoja jatkuvasti kysynnän mukaan.

Katso mitä tarkoittaa Omago arjen matkoissa

Yhteiskäyttöauto vuokra-autona Oulussa

Auton vuokraaminen toimii kuukausimaksullisena palveluna, johon liittyneenä saat vapaasti vuokrata erilaisia autoja eri puolilta Suomea. Omagon yhteiskäyttöautopalvelu on vaihtoehto oman auton omistamiselle, perinteiselle autovuokraukselle tai leasing-autolle, sillä Omagon vuokra-autoa voi käyttää pienellä kiinteällä summalla kuin omaa autoa, mutta ilman itse omistamiseen liittyviä huolia. Maksat vain auton käytöstä.

Auton vuokraus Oulu

Omagolla voit nauttia auton tuomasta vapaudesta ilman auton omistamiseen liittyviä huolia. Vuokraa ja käytä autoa kätevästi omalla älypuhelimella. Sinun ei tarvitse huolehtia auton toimintakunnosta tai ylläpidosta. Auton saa vuokrattua puhelimella käyttöön heti tai pidemmän ajan päähän. Yhteiskäyttöautojen vuokraus on myös edullinen vaihtoehto, sillä säästät rahaa kun yhdellä autolla on monta käyttäjää. Tiedät aina ajoa varattaessa paljonko käyttö maksaa.

Yhteiskäyttöauto on myös kestävä valinta, sillä kun useampi ihminen vuokraa samaa autoa, pystymme vähentämään autoilua Suomessa ja säästämään samalla maapalloa. Ole osa muutosta ja pienennä ympäristön kuormitusta hoitamalla satunnaiset autoilun tarpeet kestävästi.

Lataa äppi ja hyppää auton rattiin.

Kokemuksia Omagosta

Käyttäjien kokemuksia Omagon Alueauto -palvelusta.

Usein kysytyt kysymykset

Omagon autoja voi vuokrata sekä lyhyeksi ajaksi, kuten puoleksi tunniksi tai jopa useammaksi päiväksi. Vuokra-autoja löytyy useasta kaupunginosasta. Kurkkaa autojen tarkemmat sijainnit sovelluksemme karttanäkymästä tai etsi tästä listasta, löytyykö auto sinun asuinalueeltasi.

Omago on kuukausimaksullinen yhteiskäyttöautopalvelu, jonka jäsenenä saat käyttöösi kaikki Suomen alueautot edullisellea käyttöhinnalla. Kuukausimaksun (29,90€) lisäksi maksat vain auton käytöstä tunti- tai vuorokausiperusteisen hinnan mukaisesti. Tuntihinnat alkaen 6€/h ja vuorokausihinnat alkaen 50€/vrk.

Omagon jäsenenä saat käyttöösi kaikki Suomen Alueautot ja autotallisi kuuluu pienempiä henkilöautoja, farmareita sekä pakettiautoja. Kurkkaa sovelluksemme kartasta, mitä autoja sinun lähelläsi on.

Autojen varaustilanne pyritään pitämään hyvänä niin, että auton pystyy vuokraamaan myös lyhyellä varoitusajalla. Mikäli tietyn alueen autojen käyttöasteet nouseevat korkeaksi, toimitamme alueelle uuden auton, jolloin varausmahdollisuudet käyttäjille paranevat. Seuraamme käyttöasteita jatkuvasti.

Asiakaspalvelumme päivystää 24/7 numerossa 020 127 7799. Lisäksi asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi sähköpostilla osoitteella [email protected] yhden arkipäivän kuluessa. Olethan herkästi yhteydessä, mikäli sinulla on mitään kysyttävää palveluumme, jäsenyyteen tai autojen vuokraamiseen liittyen.

Lataa äppi – tartu rattiin!

Tyytyväisyystakuu. Jos et ole ensimmäisen ajon jälkeen tyytyväinen, saat rahat takaisin.