Omago kalasatamassa

Haluaisitko luopua omasta autostasi?

Hyvä Kalasataman asukas,
Olet todennäköisesti törmännyt katukuvassa Omagon autoihin. Jos et kuitenkaan jostain syystä ole päässyt testaamaan maailman helpointa auton vuokraamista käytännössä, lue tämä esite ja hanki auto omaan taloyhtiöösi. Alla lisää tietoa toiminnastamme Kalasataman alueella.

17 autoa ja satoja käyttäjiä

Omagolla on Kalasataman alueella jo satoja tyytyväisiä käyttäjiä ja 17 yhteiskäyttöautoa. Liity mukaan kasvavaan käyttäjäjoukkoon!

Auto käytössä jopa 12h päivässä

Yksittäistä autoa käytetään Kalasatamassa parhaimmillaan yli 12 tuntia päivässä. Voidaan siis sanoa, että autot ovat jatkuvasti hyötykäytössä. Toisin kuin oma auto, joka seisoo pääosan ajasta parkkiruudussa käyttämättömänä. Selvästi paremmin rahalle vastinetta!

30% luopunut omasta autosta

Omagon taloyhtiöautojen käyttäjistä lähes 30% on luopunut omasta autosta tai sen hankinnasta yhteiskäyttöauton myötä. Autosta luopuminen tarkoittaa selvää säästöä, jolloin rahaa jää enemmän käytettäväksi itselle tärkeisiin asioihin!

Rekisteröidy palveluun

Omago nainen varaa autoa

Omago Taloyhtiöauto Kalasatamassa

Mikä on taloyhtiöauto?

Taloyhtiöauto on kuin helppokäyttöinen vuokra-auto kotipihassasi. Se on kaikkien taloyhtiön asukkaiden käytettävissä. Autoilutarpeen tullen voit käyttää autoa helposti hoitamalla varauksen ja ovien avaamisen puhelinsovelluksella. Maksat vain auton käytöstä!

Ratkaisu parkkipaikkaongelmiin

Yksi auto (ja yksi parkkipaikka!) kattaa usean asukkaan autoilutarpeet. Se tarkoittaa sitä, että myös parkkipaikkoja tarvitaan vähemmän. Selvä helpotus ainaiseen parkkipaikkojen vähyyteen!

Myös alueen muut autot käytössäsi

Tiesitkö, että taloyhtiöauton käyttäjänä saat myös alueen muut autot käyttöösi, esimerkiksi pakettiauton isomman kuorman kuljetukseen.

Haluatko tietää hinnan kohteeseen? Tilaa hinnasto!

Lataa äppi – tartu rattiin!

Maksat vain auton käytöstä.